Hvala vam na povratnim informacijama.
Ovaj proizvod ste upravo dodali Vašoj listi želja
Upravo ste uklonili ovaj proizvod iz Vaše liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Jeste li sigurni da želite obrisati listu za poređenje?
Možete porediti samo proizvode iz iste kategorije.
Upravo ste dodali stavku za poređenje. Samo naprijed!
Stavka je uklonjena sa vaše liste za poređenje.
Vaša lista za poređenje je puna!
Na listi se nalazi samo 1 proizvod. Dodajte još za poređenje.

Sva partnerstva okupljena

 

sa jednom namjerom:

 

#JediKaoŠampion

Do 2025. godine će biti 70 miliona djece u svijetu koja pate od pretilosti. Znajući to, lansirali smo globalnu inicijativu 2017. godine kako bismo se borili protiv dramatičnog porasta stope dječije pretilosti širom svijeta: Jedi Kao Šampion. 

 

#JediKaoŠampion želi pomoći roditeljima da nauče svoju djecu zdravijim prehrambenim navikama, a nama je sinula jedna ideja. Nakon što smo otkrili da bi se 80% djece hranilo zdravije da su znali kako su to činili i njihovi heroji, odlučili smo da udružimo snage sa profesionalcima na različitim poljima.  

 

Kampanja #JediKaoŠampion govori o tome kako su najveće svjetske zvijezde došle do mjesta na kome su sada koristeći sve zdravstvene povoljnosti kako bi maksimalno uvećali svoje performanse.

UNICEF

Fond Ujedinjenih nacija namijenjen djeci ili UNICEF, bori se za dječija prava i dječije zdravlje više od 70 godina. Udružili smo se sa njima u kampanji „Jedi Kao Šampion” tokom 2018. godine.

 

Ovo partnerstvo je dalo trenutne rezultate kada smo za fond prikupili zapanjujućih 1.000.000 eura za 11 dana, zahvaljujući velikodušnoj podršci obožavalaca na društvenim mrežama širom svijeta. 

Video Image

UNICEF-ova donatorska kampanja između Beka i UNICEF-a zvanično je pokrenuta 30. aprila 2018, kao dio kampanje „Jedi Kao Šampion”. Svaka objava koja je podijeljena na Twitteru ili Instagramu koristeći #JediKaoProfi rezultirala bi donacijom od 1 euro UNICEF-u.

 

Sa preko jedan milion objava tokom prvih 11 dana, preko 500.000 porodica trenutno koristi povoljnosti boljeg pristupa zdravijoj hrani i uravnoteženoj ishrani.

 

Victor Aguayo, šef UNICEF-ovog Globalnog programa ishrane, komentariše: „Pretilost kod djece sve više pogađa siromašnije porodice i države, najviše zbog prehrane koja djeci ne pruža sastojke potrebne da bi zdravo rasli. Podržavamo naše partnere Beko i FK Barselona, koji će sarađivati blisko sa nama kako bismo unijeli pozitivne promjene za djecu širom svijeta.”

 

 

 

Fenerbahçe Beko

 

Muški košarkaški tim

Fenerbahçe Beko muški košarkaški tim čini 5 igrača iz direktnog Final Foursa i 3 igrača iz 4 posljednja košarkaška prvenstva Evrolige. Ovaj uspjeh je postignut privlačenjem najboljih mladih igrača koji igraju u Evropi i razvojem kulture vježbanja, zdravlja i posvećenosti stalnom samounapređenju.

 

Ovo se savršeno uklopilo u vrijednosti kojima mi stremimo. Od 2019. godine, Beko je primarni sponzor muškog košarkaškog tima Fenerbahçe, sa našim logotipom otisnutim na njihovim grudima u sklopu dogovora o imenovanju našeg partnerstva.  

Legendarni trener Muškog košarkaškog tima Fenerbahçe Beko, Željko Obradović, u potpunosti je prigrlio inicijativu „Jedi Kao Šampion”. 

 

Obradović vjeruje da je Jedi Kao Šampioni “velika odgovornost” i apeluje na svoje igrače da „sa svojim prehrambenim navikama budu uzori budućim generacijama”.

Liga legendi

 

Evropski šampionat

Liga legendi Evropskog šampionata je svjetska premijera eSports događaja, u kojima profesionalni eSports igrači igraju utakmice najvišeg nivoa, koje gleda više od 99 miliona ljudi širom svijeta.

 

Nakon što su se izborili da budu prepoznati kao takvi, sada i svijet zna da su profesionalni eSports igrači sportisti sami po sebi. Baš kao profesionalci u bilo kom tradicionalnom sportu, i igrači Lige legendi treniraju sa profesionalnim nutricionistima i vode računa o zdravoj ishrani i redovnom vježbanju kao o najvažnijem dijelu svog uspjeha. 

Za razliku od eSports profesionalaca, većina obožavalaca izgleda da nije svjesna važnosti zdrave ishrane i vježbanja. U 2019. godini, udružili smo se sa Riot Games kako bismo postali zvanični dobavljač za LEC.

 

Radimo zajedno sa profesionalnim igračima na promociji zdravih prehrambenih navika među digitalnom publikom za koju su oni heroji. Ovo partnerstvo nam omogućava da prepoznajemo najnovije grupe sportista koji će se pridružiti svijetu sporta i privući prethodno nezainteresovanu publiku.