Hvala vam na povratnim informacijama.
Upravo ste dodali ovaj proizvod na listu želja.
Upravo ste uklonili ovaj proizvod sa liste želja.
Vaša lista želja je puna. Uklonite proizvode da dodate nove.

O nama

O Beku

Naša priča je počela 1955, kada je bijela tehnika tek počinjala da bude dio svakog domaćinstva. Od tada smo izrasli u omiljeni evropski

samostalni brend kućanskih aparata.

 

 

Tokom prethodne dvije decenije, fokusirali smo se na inovacije kako bismo živote naših kupaca učinili ugodnijim i zdravijim. Jednostavna upotreba i praktične tehnologije naših proizvoda učinili su nas najbrže rastućim brendom na evropskom tržištu.

0M
Zadovoljni kupci

Gradili smo na naših 60 godina iskustva i inovacija, što je dovelo do…

30K

Posvećenih radnika

130+

Zemalja u kojima smo prisutni

18

Globalnih fabrika

 
 
 
Naša svrha

Naš cilj je da osnažimo nove generacije kako bi živjele zdravije. Fokusiramo se na razvoj proizvoda koji inspirišu zdrav način života, od kuhinjskih uređaja koji čuvaju hranjivost namirnica do frižidera koji hranu duže čuvaju. Naši proizvodi čuvaju vaše vrijeme i trud koje možete posvetiti sebi i svojoj porodici.

 

Kako bismo ojačali svoje namjere, razvili smo partnerstva sa vodećim organizacijama širom svijeta na polju zdravlja i sporta, kao što su Fudbalski klub Barselona, Unicef i Muški košarkaški tim Fenerbahce. Ovo nam je omogućilo da steknemo ekskluzivno znanje i mogućnost da podstičemo djecu i roditelje da biraju zdraviji način života.

Naša prva globalna inicijativa

 

za borbu protiv pretilosti kod djece:

 

#JediKaoŠampion

Do 2025. godine će biti 70 miliona djece u svijetu koja pate od pretilosti. Znajući to, lansirali smo globalnu inicijativu 2017. godine kako bismo se borili protiv dramatičnog porasta stope dječije pretilosti širom svijeta: Jedi Kao Šampion.

 

Kampanja #JediKaoŠampion govori o tome kako su najveće svjetske zvijezde došle do mjesta na kome su sada koristeći sve zdravstvene povoljnosti kako bi maksimalno uvećali svoje performanse.