Hvala vam na povratnim informacijama.
Ovaj proizvod ste upravo dodali Vašoj listi želja
Upravo ste uklonili ovaj proizvod iz Vaše liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Jeste li sigurni da želite obrisati listu za poređenje?
Možete porediti samo proizvode iz iste kategorije.
Upravo ste dodali stavku za poređenje. Samo naprijed!
Stavka je uklonjena sa vaše liste za poređenje.
Vaša lista za poređenje je puna!
Na listi se nalazi samo 1 proizvod. Dodajte još za poređenje.

O nama

O Beku
aboutus_375x600

Naša priča je počela 1955, kada je bijela tehnika tek počinjala da bude dio svakog domaćinstva. Od tada smo izrasli u omiljeni evropski

samostalni brend kućanskih aparata.

 

 

Tokom prethodne dvije decenije, fokusirali smo se na inovacije kako bismo živote naših kupaca učinili ugodnijim i zdravijim. Jednostavna upotreba i praktične tehnologije naših proizvoda učinili su nas najbrže rastućim brendom na evropskom tržištu.

0M
Zadovoljni kupci

Gradili smo na naših 60 godina iskustva i inovacija, što je dovelo do…

30K

Posvećenih radnika

130+

Zemalja u kojima smo prisutni

22

Globalnih fabrika

Full-Cover-desktop-BIH
Full-Cover-desktop-BIH-365x600

Naše iskustvo od preko 60 godina i širok asortiman proizvoda učinili su nas jednim od 3 najbolja brenda velikih kućanskih aparata u Europi, kao i jednim od vodećih svjetskih brendova, koji se prodaje u 135 zemalja širom svijeta.

 

 

Mi i naših više od 400 miliona zadovoljnih kupaca, radimo zajedno u harmoniji da dostignemo najbolje.

 
 
 
Naša svrha

Naš cilj je da osnažimo nove generacije kako bi živjele zdravije. Fokusiramo se na razvoj proizvoda koji inspirišu zdrav način života, od kuhinjskih uređaja koji čuvaju hranjivost namirnica do frižidera koji hranu duže čuvaju. Naši proizvodi čuvaju vaše vrijeme i trud koje možete posvetiti sebi i svojoj porodici.

 

Kako bismo ojačali svoje namjere, razvili smo partnerstva sa vodećim organizacijama širom svijeta na polju zdravlja i sporta, kao što su Fudbalski klub Barselona, Unicef i Muški košarkaški tim Fenerbahce. Ovo nam je omogućilo da steknemo ekskluzivno znanje i mogućnost da podstičemo djecu i roditelje da biraju zdraviji način života.

Naša prva globalna inicijativa

 

za borbu protiv pretilosti kod djece:

 

#JediKaoŠampion

Do 2025. godine će biti 70 miliona djece u svijetu koja pate od pretilosti. Znajući to, lansirali smo globalnu inicijativu 2017. godine kako bismo se borili protiv dramatičnog porasta stope dječije pretilosti širom svijeta: Jedi Kao Šampion.

 

Kampanja #JediKaoŠampion govori o tome kako su najveće svjetske zvijezde došle do mjesta na kome su sada koristeći sve zdravstvene povoljnosti kako bi maksimalno uvećali svoje performanse.