Tørretumbler

FAQ's

Alle tørretumblere har et ludfilter, der skal rengøres efter hver tørrecyklus.

Afhængigt af modellen af dit apparat har det et ekstra filter kaldet filterskuffen (varmepumpetørretumblere) eller kondensatoren (kondensortørretumblere).  Disse filtre skal rengøres med jævne mellemrum, eller når advarselssymbolet for rengøring af filterskuffen lyser (hvis det findes).

Du kan få flere vasketips i vores vejledning om, hvordan du rengør din tørretumbler og dens filtre.

For more laundry tips, read our guide on how to clean your tumble dryer and its filters.

For at registrere din service- eller garantisag skal du klikke på knappen nedenfor og følge instruktionerne i formularen.

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions