Alles wat je moet weten over het

Koffiezetapparaat

Veel gestelde vragen

Zorg ervoor dat de stekker van je koffiezetapparaat in een werkend stopcontact zit. Sommige koffiezetapparaten hebben één knop om koffie te zetten en een andere knop om de koffie warm te houden. Controleer of de warmhoudfunctie is ingeschakeld.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het gebruik van het apparaat. Je kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van jouw product.

Als het probleem aanhoudt, is er mogelijk een technisch probleem met het apparaat. Als je denkt dat dit het geval is, neem dan contact op met een erkend servicebedrijf.

general-cta-image

Wij zijn er voor jou!

Of je nu advies nodig hebt over een product, accessoires wilt kopen of ons alleen feedback wilt geven: wij zijn er voor jou.

Heb je meer hulp nodig?

Vind FAQ's, instructievideo’s, artikelen en meer.