Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.
Kako možemo da vam pomognemo?

treba mi pomoć za

Izaberite proizvod Izaberite problem .
Kako možemo da vam pomognemo?
treba mi pomoć za

Počnite ponovo

Najčešća pitanja

Kako da zamenim kertridž za uklanjanje kamenca na pegli?

Ugrađeni kertridž za uklanjanje kamenca je projektovan da smanji nakupljanje kamenca tokom vremena. Tako ćete produžiti radni vek pegle. Kertridž mora da se zameni posle svakih potrošenih 30 litara vode.

 

Većina Beko parnih stanica ima indikatorsku lampicu kojom ukazuje kada treba zameniti kertridž. Koristite isključivo kertridže koje prodaju ovlašćeni distributeri i servisi.

 

Izvadite novi kertridž iz ambalaže. Držite ga potopljenog u vodi oko jednog minuta da biste mu poboljšali svojstva. Isključite peglu iz utičnice i sačekajte da se ohladi pre skidanja delova. Pritisnite, pa pustite da biste uklonili stari kertridž iz otvora, pa ubacite novi. 

 

Više informacija o postavljanju novog kertridža za uklanjanje kamenca potražite u uputstvu za upotrebu. Ako ne možete da pronađete uputstvo, preuzmite ga ovde tako što ćete uneti broj modela proizvoda.  

Koju vrstu vode da sipam u peglu?

U peglu sipajte isključivo vodu sa česme. Vaš uređaj nije projektovan za korišćenje sa pijaćom i destilovanom vodom. Ako je voda sa česme pretvrda, koristite mešavinu vode sa česme i pijaće vode.

 

Ne sipajte parfeme, sirće ni druge tečnosti u rezervoar sa vodom. Oni mogu da izazovu ozbiljna oštećenja pegle ili garderobe.

Kada da koristim prskalicu za vodu na pegli?

Prskalica za vodu je idealna za peglanje teških tkanina ili mesta koja se teže peglaju, poput okovratnika, rukava i džepova. Pegla lakše ispravlja nabore kada željeno mesto poprskate vodom. 

Da li moram da ispraznim rezervoar za vodu posle svakog korišćenja pegle?

Ne morate da praznite rezervoar za vodu posle svakog korišćenja pegle. Međutim, treba da ga ispraznite ako duže vreme nećete koristiti uređaj.

Kako/gde da čuvam peglu?

Isključite peglu iz utičnice i sačekajte da se ohladi. Ispraznite rezervoar za vodu ako duže vreme nećete koristiti uređaj.

 

Ne namotavajte kabl oko pegle. Možete da ga namotate oko prostora za namotavanje pegle ako ga vaš model ima. Držite peglu na stabilnoj površini.

 

Peglu uvek držite van domašaja dece.

Da li se pegla automatski isključuje kada se ne koristi?

Vaša pegla se automatski isključuje kada se ne pomera 30 sekundi i stoji horizontalno, odnosno kada se ne pomera 7–10 minuta i stoji uspravno.

 

Parne stanice se automatski isključuju kada se pegla ne pomera ili kada se nijedno dugme ne pritisne 10 minuta. 

Koliko brzo je pegla spremna za korišćenje posle priključivanja u utičnicu? Koliko vremena treba pegli da se zagreje?

U zavisnosti od podešene temperature, većina savremenih pegli se zagreje za svega nekoliko minuta. Kada priključite peglu u utičnicu i podesite temperaturu, indikator termostata počinje da sija. Pegla će biti spremna za upotrebu kada se lampica isključi.

Gde se nalazi serijski broj Beko pegle?

Svaka Beko pegla na paru i parna stanica ima jedinstveni serijski broj. On se nalazi na zadnjoj strani uređaja, ispod mesta gde strujni kabl ulazi u kućište uređaja. 

Članci

Možda biste ipak radije da se obratite nekom?