Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.

Samostojeće mašine za pranje veša

 

Tehnologija savršenog pranja veša koja olakšava svakodnevicu

Hero---Laundry---1440x400---2
Hero - Laundry - 375x600

1 kg veša spreman za nošenje u roku od 2 sata

Program Clean & Wear®

1 kg veša spreman za nošenje u roku od 2 sata

Zamislite mašinu za pranje veša koja funkcioniše kao mašina za pranje i sušenje, samo za manje količine veša. Zahvaljujući kruženju toplog vazduha, funkcija Clean & Wear® koja koristi tehnologiju AirTherapy® može da opere i osuši 1 kg veša za samo 2 sata. Veći deo vlage će biti uklonjen iz odeće tako da možete odmah da je obučete.

Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini

Program Woolmark® za negu odeće

Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini

Ručno pranje i prirodno sušenje vunene odeće je davno prevaziđeno. Tu je sada program Woolmark® za negu odeće koji kontroliše okretanje bubnja za pažljivo pranje i sušenje vunene odeće koja može da se pere u mašini. Više ne morate da brinete da li će se vaša dragocena odeća od vune skupiti ili oštetiti u mašini za pranje i sušenje.

Zauzima 10% manje prostora sa istim kapacitetom

Volumaxx®

Zauzima 10% manje prostora sa istim kapacitetom

Znate kako se kaže: što manje, to bolje. Volumaxx® obezbeđuje isti kapacitet, ali u manjem pakovanju. Ova mašina je za 10% plića od standardnih mašina za pranje veša, pa zauzima manje prostora, bez smanjivanja kapaciteta.

Tretiranje fleka parom

SteamCure™

Tretiranje fleka parom

Priznajte – čim vidite mrlju, prosto morate da je tretirate pre pranja. Tehnologija SteamCure™ radi sve umesto vas jer pre pranja tretira fleku parom koja pomaže da prljavština omekša i da se tako lakše očisti. Takođe, smanjuje gužvanje veša, pa vam pegla više neće biti potrebna – sav posao pre i posle pranja je znatno olakšan.

Talasasto pomeranje u bubnju za nežnije sušenje veša

AquaWave®

Talasasto pomeranje u bubnju za nežnije sušenje veša

Pranjem možete da oštetite odeću. Zbog toga su tu AquaWave® zakrivljena staklena vrata i specijalno dizajnirane lopatice koje pomeraju veš u talasima unutar bubnja zbog čega je tretman odeće nežniji, a efekat pranja bolji. Sledeći put kada vam neko udeli kompliment za odeću, a vi odgovorite „Šta, ova stara stvar?“, možda nećete biti daleko od istine.

Odeća bez dlaka kućnih ljubimaca

Uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca

Odeća bez dlaka kućnih ljubimaca

Nema sumnje da svi obožavaju svoje male kućne ljubimce, ali to ne znači da njihove dlake treba da budu na vašoj odeći. Više vam ne treba četka jer funkcija uklanjanja dlaka koristi pretpranje i specijalne cikluse dodatnog ispiranja za efikasno čišćenje. Vaši ljubimci treba da ispunjavaju vaš život, ali to ne znači da treba da nosite njihovu dlaku na odeći.

Čist i svež bubanj

Program DrumClean+

Čist i svež bubanj

Nakon što ste mašinu koristili određeno vreme, bubanj počinje neprijatno da se oseća zbog vlage. Program DrumClean+ koji koristi tehnologiju AirTherapy® usmerava topli vazduh da kruži bubnjem, ukloni neprijatne mirise i dubinski očisti bubanj. Ne zaboravite, ako je bubanj čist i odeća je čistija, posle svakog ciklusa.

Veš koji nije izgužvan

AntiCrease®

Veš koji nije izgužvan

Ako ne volite da peglate (a ko voli?), predstavljamo vam funkciju AntiCrease® koja koristi tehnologiju IonGuard®. Pomoću ove funkcije bubanj se povremeno okreće na kraju ciklusa kako bi odeća ostala sveža i neizgužvana. To znači da umesto peglanja možete da radite nešto što volite.

Osetljive pamučne tkanine duže izgledaju kao nove

Program GentleCare™

Osetljive pamučne tkanine duže izgledaju kao nove

Neke pamučne tkanine su osetljivije od drugih i tako se moraju i tretirati. Program GentleCare™ štiti teksturu i boju osetljivih tkanina, poput tkanog ili češljanog pamuka, zahvaljujući svom algoritmu za nežno pranje i centrifugiranje. Sada bez brige možete da perete odeću od finog pamuka u mašini i da duže uživate u njenom nošenju.

Mašina za pranje veša sa kruženjem toplog vazduha

AirTherapy®

Mašina za pranje veša sa kruženjem toplog vazduha

Nemaju sva domaćinstva mašinu za pranje i sušenje veša, ali poneka domaćinstva imaju mašinu za pranje veša sa tehnologijom AirTherapy® koja je skoro podjednako dobra. Predstavljamo vam prvu mašinu za pranje veša sa kruženjem toplog vazduha koja u isto vreme osvežava vašu odeću ili je sprema za nošenje, sprečava gužvanje nakon završetka ciklusa, čisti bubanj i eliminiše neprijatne mirise.

Do 55% brže čišćenje

Fast+

Do 55% brže čišćenje

Ako mislite da je život prekratak da biste vreme provodili čekajući da mašina završi sa pranjem veša, imamo pravo rešenje za vas. Funkcija Fast+ automatski prepoznaje vrstu tkanine i količinu odeće pa na osnovu toga optimizuje program pranja koji može biti skraćen i za 55%* i to samo jednim dodirom na dugme. * Testirano u internim laboratorijama

Velika efikasnost, duža trajnost i manje buke

Inverterski motor ProSmart™

Velika efikasnost, duža trajnost i manje buke

Nemojte da brinete o računu za električnu energiju svaki put kada perete odeću. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ je zaslužan za uštedu energije, tiši rad i veću trajnost – i to sve na jednom mestu. Tako na najbolji način koristite svoju mašinu za pranje veša bez velikih računa za struju i briga.

Besprekorno čišćenje za 24 vrste fleka

Program StainExpert™

Besprekorno čišćenje za 24 vrste fleka

Više ne morate da koristite belo sirće, limunov sok i deterdžent za sudove. Njima je mesto u kuhinji, a za odeću sa flekama će se pobrinuti program StainExpert™ vaše mašine za pranje veša. Bilo da je u pitanju kafa, kečap, čokolada, šminka ili krv, StainExpert™ je specijalno dizajniran da eliminiše 24 različite vrste fleka, pa više nećete morati da tretirate fleke pre pranja odeće.

Optimalna količina deterdženta, efikasno čišćenje

AutoDose

Optimalna količina deterdženta, efikasno čišćenje

Više ne morate da brinete o tome da li ste sipali dovoljno deterdženta ili uopšte da ga dodajete pre svakog pranja. Samo sipajte u mašinu tečni deterdžent i omekšivač i pustite da funkcija AutoDose automatski doda dovoljno deterdženta za svaki program. A rezultat? Blistavo čist veš posle svakog pranja, a pri tom više ne morate stalno da tražite bocu sa deterdžentom.

Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini

Program Woolmark® za negu odeće

Specijalan program za vunenu odeću koja može da se pere u mašini

Ručno pranje vunene odeće je davno prevaziđeno. Tu je sada program Woolmark® za negu odeće koji kontroliše okretanje bubnja za pažljivo pranje vunene odeće koja može da se pere u mašini. Više ne morate da brinete da li će se vaša dragocena odeća od vune skupiti ili oštetiti u mašini za pranje veša.

Pranje pune mašine veša za 28 minuta

Program Daily Xpress

Pranje pune mašine veša za 28 minuta

Ako vam se čini da je potrebna čitava večnost da mašina završi pranje veša, isprobajte program Daily Xpress. Sa programom Daily Xpress možete da operete punu mašinu veša za samo 28 minuta, na temperaturi od 30 °C. Veš će biti opran pre nego što završite gledanje one polusatne epizode serije koju nikako da odgledate.

Osvežena odeća za 30 minuta

Program osvežavanja

Osvežena odeća za 30 minuta

Sada postoji drugo rešenje za svu onu odeću koja nije dovoljno prljava za pranje niti dovoljno čista za nošenje. Program osvežavanja koji koristi tehnologiju IonGuard® uklanja neprijatne mirise iz odeće koju ste kratko nosili. Svež vazduh i para kruže bubnjem i osvežavaju odeću, pa nema potrebe da je perete.

Vrhunsko čišćenje sa 75% manje energije

Program CoolClean™

Vrhunsko čišćenje sa 75% manje energije

Program CoolClean™ se koristi za pranje normalno zaprljanog pamučnog veša sa višestruko manjom potrošnjom energije u odnosu na standardni program. Kroz 2 super-efikasne mlaznice voda i deterdžent prodiru bolje u tkaninu, tako da sa programom CoolClean™ u kojem se veš pere na 20 °C postižete rezultate pranja kao pri temperaturi od 40 °C, zbog čega štedite električnu energiju za 75%. Pripremite se za prijatno iznenađenje kada stigne sledeći račun za struju.

2 kg čistog veša za 14 minuta

Super kratki program Xpress od 14 minuta

2 kg čistog veša za 14 minuta

Nije za svu odeću potrebno intenzivno pranje. Ponekad je dovoljno i kratko pranje. Super kratki program Xpress od 14 minuta omogućava pranje do 2 kg veša za samo 14 minuta. 2 kg možda ne deluje kao puno veša, ali to je čak 20 majica! To znači da ćete biti spremni za polazak za tili čas.

Zaštita za vodootporne tkanine

Program za sportsku odeću / odeću za aktivnosti na otvorenom

Zaštita za vodootporne tkanine

Ako volite da boravite u prirodi ili da se bavite sportom, znate da je adekvatna odeća pametna investicija, poput druge opreme. Program za sportsku odeću / odeću za aktivnosti na otvorenom sprečava gužvanje odeće u bubnju i tako čuva njenu vodootpornost i prozračnost zahvaljujući smanjenom okretanju bubnja. Spremni ste za avanturu.

Manje gužvanja, kraće peglanje

Program SteamTherapy™

Manje gužvanja, kraće peglanje

Stižu dobre vesti za sve one sa gomilom izgužvanog veša u spavaćoj sobi koji nije toliko prljav. Program SteamTherapy™ okreće do 1 kg suvog veša uz intenzivno ubrizgavanje pare čime se smanjuje gužvanje do 58%* i skraćuje vreme peglanja, a traje samo 15 minuta. Više vam vremena verovatno treba da uredno složite i odložite veš. *Testirano od strane nezavisnih laboratorija