Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.

Inovacije za ugradne kombinovane frižidere

 

Uz savremene tehnologije hlađenja, lako je voditi zdrav životni stil

Hero---Fridge-Freezers---1440x400
Hero - Fridge Freezers - 375x600

Rezervoar za vodu koji zauzima manje prostora

SlimTank™

Rezervoar za vodu koji zauzima manje prostora

Dozeri za vodu su praktičan dodatak, ali rezervoar za vodu zauzima prostor na vratima, što nije baš zgodno. SlimTank™ je dizajniran tako da može da se smesti ispod standardne police na vratima tako da ne zauzima dragoceni prostor. Na policu na vratima i dalje možete čak da smestite dve boce od 2,5 l ili šta god poželite.

Velika efikasnost, duža trajnost i manje buke

Inverterski kompresor ProSmart™

Velika efikasnost, duža trajnost i manje buke

Ako je vaš frižider veliki potrošač električne energije i ako se iz njega čuje brujanje i grgljanje, vreme je za promenu. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu, inverterski kompresor ProSmart™ obezbeđuje brže hlađenje sa manjom potrošnjom uz četiri puta tiši rad u odnosu na standardne frižidere. Brže se prilagođava promenama temperature, duže čuva svežinu hrane i ne troši puno električne energije – sve to u jednom pakovanju.

Automatski ledomat

Ice+

Automatski ledomat

Kada pravite žurku, sigurno ne želite da provedete celo veče dopunjavajući činije sa ledom. Ice+ koristi vodu iz rezervoara ili vodovoda (kod modela koji se mogu povezati na vodovod) i automatski pravi osam doza leda. To je 1,5 kg leda jednim dodirom na dugme.

Meso, riba i mlečni proizvodi ostaju sveži duže

CoolRoom®

Meso, riba i mlečni proizvodi ostaju sveži duže

Meso, riba i mlečni proizvodi se čuvaju na nižim temperaturama kako bi ostali sveži. U pregradi CoolRoom® ova hrana se čuva na temperaturi malo iznad tačke zamrzavanja uz optimalnu vlažnost. Na taj način, hrana ostaje sveža i zadržava bogat ukus dvostruko duže.

Polica na vratima koja se može podesiti po visini

FlexiLift®

Polica na vratima koja se može podesiti po visini

Ponekada je pravi izazov složiti sve u frižider, naročito kada su u pitanju viši predmeti, poput boca. FlexiLift® pruža veću fleksibilnost pri postavljanju polica na vratima. Policu možete da premestite nagore ili nadole i za 8 cm, čak i kada je puna, da biste dobili dovoljno prostora ispod nje.

Vrata koja se prilagođavaju svakom rasporedu u kuhinji

Vrata koja mogu obrnuto da se postave

Vrata koja se prilagođavaju svakom rasporedu u kuhinji

U određenim kuhinjama je neophodno da se vrata frižedara otvaraju u baš određenom smeru a ne suprotno. Sa vratima koja mogu obrnuto da se postave šarke možete da stavite i na levu i na desnu stranu frižidera, vi birate. Takođe, možete da postavite dva frižidera jedan pored drugog i da okrenete vrata na jednom od njih.

Od frižidera do zamrzivača jednim dodirom

MultiZone

Od frižidera do zamrzivača jednim dodirom

Šta god da imate na spisku za kupovinu, MultiZone odmah obezbeđuje dodatni prostor u zamrzivaču ili frižideru koji možete da organizujete kako vi želite. Podesite temperaturu od -24 °C do 10 °C jednim dodirom na dugme i ne brinite o smeštanju gomile namirnica u frižider.

Jasan pregled unutrašnjosti

Led Illumination®

Jasan pregled unutrašnjosti

Nije uvek lako ugledati hranu u frižideru, naročito ako se nalazi u uglovima ili na zadnjem delu polica. Led Illumination® ima niz LED lampica na vrhu frižidera ili na bočnoj strani svake police tako da možete dobro da vidite u celom frižideru. Ova vrsta osvetljenja troši manje energije od standardnog osvetljenja.

Fleksibilno podešavanje visine i širine police

Polica koja se podešava po visini

Fleksibilno podešavanje visine i širine police

Smeštanje svih namirnica koje ste kupili u frižider može više da liči na igranje tetrisa nego na kućnu obavezu. Sa policama koje se podešavaju po visini dobijate fleksibilniji prostor za odlaganje. Možete da ih podignete, spustite, da ih gurnete unutra ili izvučete napolje i da složite sve od velikih boca pića do lubenica.

Izdržljive staklene police

Zaštitno staklo

Izdržljive staklene police

Sa zaštitnim staklom više ne morate da brinete o tome da li možete da stavite veliku i tešku šerpu u frižider. Police sa zaštitnim staklom napravljene su od kaljenog stakla i mogu da izdrže teret do 25 kg. Otpornije su na pukotine i ogrebotine od netretiranog stakla, pa bez brige možete da stavite teške sudove na njih.

Skriveni automat za vodu

Unutrašnji automat za vodu

Skriveni automat za vodu

Voleli biste da imate automat za vodu koji ne narušava elegantan izgled vrata? Unutrašnji automat za vodu je zgodno skriven od pogleda tako da ništa ne remeti elegantan izgled vaše kuhinje. Zahvaljujući automatu za vodu unutar uređaja, čaša sveže ohlađene vode je uvek na dohvat ruke.

Manje neprijatnih mirisa i bakterija

Aktivan filter neprijatnih mirisa

Manje neprijatnih mirisa i bakterija

Nema ničeg goreg nego kada se prilikom otvaranja frižidera oseti neprijatan miris truleži. Aktivni filter koristi karbonski filter za smanjivanje neprijatnih mirisa i bakterija iz hladnog vazduha koji cirkuliše u frižideru tako da vaša hrana ostaje duže ukusna i sveža. Šta god da držite u frižideru, nećete morati da zapušite nos kada ga otvarate.

Efikasno eliminisanje neprijatnih mirisa (do 90%)

FreshGuard®

Efikasno eliminisanje neprijatnih mirisa (do 90%)

Masniji sir se odlično slaže sa grožđem, ali zbog mirisa koji ostavlja u frižideru može da vam se smuči sva hrana. FreshGuard® koristi specijalni filter i UV LED osvetljenje da neutrališe molekule koji izazivaju neprijatne mirise, tako da je frižider i do 90% svežiji bez ispuštanja štetnih gasova ili hemikalija.

Vitamin C je sačuvan u voću i povrću

Active Fresh Blue Light

Vitamin C je sačuvan u voću i povrću

Sveža hrana ponekad gubi vitamine kada stoji u frižideru. Pomoću tehnologije Active Fresh Blue Light™ voće i povrće nastavlja da obavlja fotosintezu, čuvajući nivo vitamina C, prirodne ukuse i hranljive sastojke, a pritom ostaje sveže i do 30% duže. Sada ne morate toliko često u kupovinu da biste porodici pružili zdravije obroke.

Lak pristup kockicama leda

Tacna za kockice leda koja se uvrće

Lak pristup kockicama leda

Iako ih savijate, štipate i udarate njima o radnu površinu, neke tacne za led jednostavno ne možete da ispraznite. Sa tacnom za kockice leda koja se uvrće nećete imati ove poteškoće – samo je uvrnite. Kockice ispadaju u kutiju za led. Nema nereda.

Led za 40 minuta

FastIce®

Led za 40 minuta

Više ne morate da čekate satima na led da biste ponovo oživeli žurku. Zahvaljujući dodatnom ventilatoru pričvršćenom na ledomat, FastIce® može da napravi 100 g leda za samo 40 minuta, dok je standardnom zamrzivaču za ovu količinu potrebno dva sata. Dakle, uvek ćete biti spremni za iznenadna okupljanja.

Dodatna ušteda energije

Režim za odmor

Dodatna ušteda energije

Prebacite frižider u režim odmora kada idete na putovanje. Režim za odmor štedi energiju tako što isključuje odeljak za hlađenje, dok zamrzivač nastavlja da radi. Zamrznuta hrana se pravilno čuva, dok se računi za električnu energiju smanjuju.

Voće i povrće ostaje sveže i do 30 dana

EverFresh+®

Voće i povrće ostaje sveže i do 30 dana

Vaše sveže namirnice se neće kvariti svakim danom. Precizne komande za temperaturu i vlažnost smanjuju kondenzaciju u fioci pa voće i povrće ostaje sveže i do 30 dana tako da u svakom trenutku imate na raspolaganju zdrave namirnice.

Praktična vrata koja se otvaraju do 90°

SmoothFit™

Praktična vrata koja se otvaraju do 90°

Neke kuhinje imaju nezgodan raspored sa aparatima na neuobičajenim mestima. SmoothFit™ vrata ne prelaze bočnu stranu kada se otvore pod uglom od 90 stepeni, što znači da frižider može bez problema da se smesti u ugao prostorije ili uz zid, jer se lako otvara. Fioka za povrće se takođe izvlači do kraja!