Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.
PREDNOSTI DODAVANJA PARE TOKOM PRANJA
Odeća je laka i
prijatna na dodir
Tkanina je manje
izgužvana
Idealno sveži
čist veš

Pranje ne mora biti još jedna obaveza. Može postati prijatno zanimanje zahvaljujući kojem će tvoja odeća poprimiti sjaj i oblik kao da je malopre kupljena. Zahvaljući mašini za pranje veša Beko Superia s tehnologijom Steam Cure možeš održavati svoj veš na najvišem mogućem nivou. Para puštena na početku i na kraju ciklusa pranja ostaviće vašu odeću savršeno svežu i laganu, bez obzira na vrstu tkanine.

STEAM CURE

Povezivanje tehnologije Steam Cure sa izabranim programom, koji odgovara vrsti tkanine, garantuje izvanredne rezultate pranja. Odeća izgleda kao nova, osvežena, prijatna je na dodir i manje izgužvana. To je brzo rešenje za zaposlene ljude koji cene praktičnost u svakodnevnom životu.

Para dodata na početku ciklusa omekšava nečistoću na tkanini i olakšava njeno uklanjanje u kasnijim fazama pranja. To garantuje idealno čistu i svežu odeću.

Dodavanje pare u završnoj fazi pranja obnavlja prvobitni oblik odeće, čineći tkaninu izuzetno mekom i manje izgužvanom.

DODATNE TEHNOLOGIJE U MAŠINAMA ZA PRANJE BEKO
HOMEWHIZ

Upravljaj mašinom za veš preko bluetooth-a pomoću smartfona ili tableta. Sa aplikacijom HomeWizz možeš daljinski uključiti ili isključiti mašinu za pranje, podesiti podsetnike ili isplanirati ciklus, kao i nadgledati čitav postupak rada mašine.

DODAVANJE ODEĆE

Zahvaljući ovoj tehnologiji, ne moraš čekati do sledećeg pranja da bi uklonio sveže nastale fleke ili dodao ćebe na koje si zaboravio. Dodati još jednu, čak i veću stvar možeš tokom gotovo celog ciklusa pranja koji je u toku.

PRO SMART INVERTER MOTOR

Savremeni motor sa inverterom omogućava da mašina za pranje veša Beko bude tiha, efikasna i energetski stabilna tako da članovi tvog domaćinstva mogu uživati u miru baš kao i tvoj novčanik.

AQUATECH TEHNOLOGIJA

Beko AquatechTM potpuno nova tehnologija pranja, zamenjuje pokrete bubnja snagom vode. Koristi snagu vode tako da štedi 50% vremena bez žrtvovanja performansi pranja. Osim toga, nežnija je prema Vašoj odeće do 50% u odnosu na konvencionalne brze programe. Beko AquatechTM meša vodu i deterdžent i nanosi rastvor na tkaninu pre početka pranja. Tako deterdžent prodire u tkaninu i osigurava detaljno pranje. Ova nova Beko tehnologija štedi mnogo vremena i osigurava da se tkanina tretira veoma nežno.

IZABERI SVOJU MAŠINU ZA PRANJE VEŠA BEKO
UPOREDI MODELE