Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Da li sigurno želite da izbrišete svoju listu želja
Nastavi
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.
SUDOMASINA_BANNER_1920x595px
1-Large-Hero-Banner-MOBILE

Pranje sudova sa mobilnog telefona
HomeWhiz

 

WiFi povezanost vaše mašine za sudove sa mobilnim telefonom, tabletom ili računarom za laku komunikaciju i pristup informacijama o trenutnom statusu uređaja, potrebi za dopunom tečnog deterdženta, eventualnim problemima u radu itd.

 

Zahvaljujući HomeWiz® aplikaciji se sada lakše automatski određuju količina deterdženta i sre stva za ispiranje neposrednopre nego što količina u jedinici za doziranje deterdženta i sredstvo za ispiranje dođu do kritičnog nivoa.

 

Savršeno doziranje deterdženta za sudove

AutoDose

 

Tehnologija automatskog doziranja omogućava da zaboravite na dodavanje deterdženta u gelu čitavih mesec dana. Mašina automatski dozira deterdžent prema odabranom programu. Mašina sama meri optimalnu količinu deterdženta u zavisnosti od zaprljanosti sudova i štedi vreme i novac.

 

Ako više volite deterdžent u tabletama ili praškasti deterdžent, možete koristiti svoju mašinu i bez automatskog doziranja. Rezervoar za deterdžent se lako vadi i pere, pa nema problema sa deterdžentima koji se brzo zgrudvaju i zapuše mašinu.

Savršeno ispiranje sudova

CornerIntense™

 

Jeste li ikada primetili neki sudovi ne budu u  potpunosti isprani i imaju ostatke deterdženta?

 

To je zato što su mašine za pranje sudova pravougaone konstrukcije dok se većina konvencionalnih prskalica kreće kružnim pokretima. Kao rezultat toga, posude ili čaše u blizini uglova korpi ne dobijaju dovoljno vode i deterdženta. Beko CornerIntense™ mašine za sudove su opremljene inovativnim prskalicom tako da voda i deterdžent dopiru  do svakog mesta, čak i do uglova.

Bez neprijatnih mirisa unutar mašine

IonGuard®

 

Za sve koji ne koriste mašinu za sudove svaki dan, Beko je stvorio prvu na svetu sudomašinu koja otklanja neprijatne mirise, bez korišćenja bilo kakvih štetnih gasova ili hemikalija. 

 

Beko IonGuard® koristi skriveni jonizator i ventilator koji na prirodan način čiste mašinu 7 minuta svakog sata - neutrališući pozitivne mirisne jone i čuvajući je čistu i bez neprijatnih mirisa. Čak iako stavljate samo par sudova svakoga dana, ne morate žuriti da je napunite jer nema opasnosti da će se stvoriti bilo kakvi neželjeni mirisi.

AutoDose
CornerIntense™
IonGuard®
11-Large-Hero-Banner-Desktop
11-Large-Hero-Banner-MOBILE