Hvala na povratnim informacijama.
Dodali ste ovaj proizvod na listu želja.
Uklonili ste ovaj proizvod sa liste želja.
Lista želja je puna. Uklonite proizvode da biste dodali neke nove.
SUDOMASINA_BANNER_1920x595px
1-Large-Hero-Banner-MOBILE

Pranje sudova sa mobilnog telefona
HomeWhiz

 

WiFi povezanost vaše mašine za sudove sa mobilnim telefonom, tabletom ili računarom za laku komunikaciju i pristup informacijama o trenutnom statusu uređaja, potrebi za dopunom tečnog deterdženta, eventualnim problemima u radu itd.

 

Zahvaljujući HomeWiz® aplikaciji se sada lakše automatski određuju količina deterdženta i sre stva za ispiranje neposrednopre nego što količina u jedinici za doziranje deterdženta i sredstvo za ispiranje dođu do kritičnog nivoa.

 

Savršeno doziranje deterdženta za sudove

AutoDose

 

Tehnologija automatskog doziranja omogućava da zaboravite na dodavanje deterdženta u gelu čitavih mesec dana. Mašina automatski dozira deterdžent prema odabranom programu. Mašina sama meri optimalnu količinu deterdženta u zavisnosti od zaprljanosti sudova i štedi vreme i novac.

 

Ako više volite deterdžent u tabletama ili praškasti deterdžent, možete koristiti svoju mašinu i bez automatskog doziranja. Rezervoar za deterdžent se lako vadi i pere, pa nema problema sa deterdžentima koji se brzo zgrudvaju i zapuše mašinu.

Savršeno ispiranje sudova

CornerIntense™

 

Jeste li ikada primetili neki sudovi ne budu u  potpunosti isprani i imaju ostatke deterdženta?

 

To je zato što su mašine za pranje sudova pravougaone konstrukcije dok se većina konvencionalnih prskalica kreće kružnim pokretima. Kao rezultat toga, posude ili čaše u blizini uglova korpi ne dobijaju dovoljno vode i deterdženta. Beko CornerIntense™ mašine za sudove su opremljene inovativnim prskalicom tako da voda i deterdžent dopiru  do svakog mesta, čak i do uglova.

Bez neprijatnih mirisa unutar mašine

IonGuard®

 

Za sve koji ne koriste mašinu za sudove svaki dan, Beko je stvorio prvu na svetu sudomašinu koja otklanja neprijatne mirise, bez korišćenja bilo kakvih štetnih gasova ili hemikalija. 

 

Beko IonGuard® koristi skriveni jonizator i ventilator koji na prirodan način čiste mašinu 7 minuta svakog sata - neutrališući pozitivne mirisne jone i čuvajući je čistu i bez neprijatnih mirisa. Čak iako stavljate samo par sudova svakoga dana, ne morate žuriti da je napunite jer nema opasnosti da će se stvoriti bilo kakvi neželjeni mirisi.

AutoDose
CornerIntense™
IonGuard®
11-Large-Hero-Banner-Desktop
11-Large-Hero-Banner-MOBILE