Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Želite li zaista da obrišete listu za poređenje?
Nastavi i obriši
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.

Sva partnerstva okupljena

 

pod istom idejom:

 

#EatLikeAPro

Do kraja 2025. godine u svetu će 70 miliona dece bolovati od gojaznosti. Imajući to u vidu, lansirali smo globalnu inicijativu 2017. godine kako bismo se izborili sa dramatičnim porastom stope dečije gojaznosti u svetu – Eat Like A Pro. 

 

Kampanja #EatLikeAPro ima za cilj da pomogne roditeljima da decu podstaknu da se zdravije hrane, tako da se rodila jedna ideja. Kada smo saznali da bi 80% dece jelo zdravije kada bi znalo da se tako hrane i njihovi heroji, odlučili smo da se udružimo sa profesionalcima u različitim sferama.  

 

Kampanja #EatLikeAPro se fokusira na to kako su najveće svetske zvezde dospele tu gde jesu zahvaljujući tome što su zdrave životne navike iskoristile za ostvarivanje vrhunskih uspeha.

UNICEF

Dečiji fond ujedinjenih nacija ili UNICEF bori se za dečija prava i zdravlje već duže od 70 godina. Udružili smo se sa ovom organizacijom u sklopu kampanje Eat Like A Pro u 2018. godini.

 

Ova partnerstvo je odmah proizvelo rezultate, jer smo sakupili neverovatnih 1.000.000 EUR donacija za 11 dana, zahvaljujući neverovatnoj podršci obožavalaca na društvenim mrežama iz celog sveta. 

Video Image

Kampanja UNICEF-a za donacije zvanično je lansirana između kompanije Beko i UNICEF-a 30. aprila 2018. u sklopu kampanje Eat Like A Pro. Svaka objava na mrežama Twitter ili Instagram sa haštagom #EatLikeAPro donosila je donaciju u iznosu od 1 EUR UNICEF-u.

 

Budući da je bilo preko milion objava tokom prvih 11 dana, preko 500.000 porodica trenutno ima koristi od boljeg pristupa zdravijoj hrani i uravnoteženijoj ishrani.

 

Viktor Aguajo, direktor Globalnog programa ishrane UNICEF-a, rekao nam je: „Dečija gojaznost sve je prisutnija kod siromašnijih porodica i u siromašnijim zemljama, naročito zbog toga što deca ne unose sve hranljive sastojke koji su im neophodni za zdravlje. Pozdravljamo podršku naših partnera, kompanije Beko i FK Barselona, koji će blisko sarađivati kako bi doneli pozitivne promene za decu u celom svetu“.

 

 

 

Fenerbahče Beko

 

Muški košarkaški tim

Muški košarkaški tim Fenerbahče Beko dospeo je u Final Fours 5 puta zaredom i ujedno je učestovao u 3 od poslednja 4 finala Evrolige. Ovaj uspeh je rezultat fokusa na privlačenju najboljih mladih igrača u Evropi i na negovanju kulture fizičke spreme, zdravlja i posvećenosti neprekidnom samopoboljšanju.

 

Sve je to savršeno usklađeno sa vrednostima kojima stremimo. Počev od 2019. godine, Beko je glavni sponzor muškog košarkaškog tima Fenerbahče, tako da igrači na svojim dresovima nose naš logotip.  

Legendarni trener muškog košarkaškog tima Fenerbahče, Željko Obradović, u potpunosti je prigrlio inicijativu Eat Like a Pro. 

 

Obradović smatra da je kampanja Eat Like a Pro „izuzetna odgovornost“ i obećao je da će svi njegovi igrači „negovati uzorne navike u ishrani za buduće generacije“.

The League of Legends

 

Evropski šampionat

Evropski šampionat u igri The League of Legends je svetski prestižni događaj u domenu e-sportova, u okviru kojeg igrači e-sportova igraju na najvišem nivou sa preko 99 miliona ljudi u celom svetu.

 

Nakon duže borbe da bude prepoznat kao legitiman sport, sada svi u svetu znaju da su i profesionalni igrači e-sportova pravi sportisti. Baš kao i tradicionalni sportski profesionalci, igrači igre League of Legends treniraju sa profesionalnim nutricionistima i smatraju da su zdrava ishrana i redovno vežbanje ključne komponente uspeha. 

Za razliku od profesionalaca e-sportova, većina ljubitelja kao da nije svesna važnosti zdrave ishrane i vežbanja. U 2019. godini udružili smo se sa kompanijom Riot Games i postali zvanični dobavljač za LEC.

 

Sarađujemo sa profesionalnim igračima pri promovisanju zdravih navika u ishrani među digitalnom publikom koja se ugleda na njih. Ovo partnerstvo nam omogućava da odamo priznanje najnovijoj grupaciji sportista i da dopremo do publike koja je do sada ostala zapostavljena.