Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

CFB 9433 X: Aspirator (Standard, 90 cm)

CFB 9433 X
shadow

Drag image left & right to rotate.

CFB 9433 X: Aspirator (Standard, 90 cm)

Klasa e efiçiencës së energjisë D
Lloji i pllakës Standard
Numri i niveleve të energjisë 3
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Filtra të sigurtë për enëlarëse

Filtër i lehtë për pastrim

Askush nuk dëshiron të lajë me dorë filtrat e yndyrshëm të aspiratorit dhe tani nuk keni pse të përdorni filtra të sigurt për larjen e enëve. Thjesht hidhni ato në pjatalarëse, zhvilloni një cikël normal dhe më pas ktheni përsëri në aspirator. Lehtë!

Specifikimet teknike

Performanca & Konsumimi

Klasa e efiçiencës së energjisë

D

Kapaciteti minimal i ventilimit

205 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

380 m³/h

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

55 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

70 dBA

Klasa e efikasitetit të dinamikës së lëngjeve (motorike)

E

Klasa e efikasitetit të ndriçimit

E

Klasa e efikasitetit të filtrimit të yndyrës

C

Konsumi total i energjisë

306 W

Konsumi mesatar vjetor i energjisë (kWh/vit)

112.6 kWh

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Teknologjitë

Filtrat e karbonit

Opsionale

Filtrat për larjen e enëve

Numri i filtrave të yndyrës

3
Funksionet

Numri i niveleve të energjisë

3

Fitting Kit (screws)

Yes
Dizajni

Lloji i pllakës

Standard

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Kontrollet

Kontrolli mekanik i rrëshqitësit

Lloji i ndriçimit

Halogjene

Numri i llambave

2

Fuqia e llambës

28 W

Dizajni i filtrit

Filtri i kasetave metalike

Control Panel Design

Flat Panel

Control Panel Type

Metal
Përmasa & Pesha

Lartësia

15 cm

Thellësia

89.8 cm

Thellësia

52.7 cm

Pesha

10.85 kg

Lartësia e paketuar

56.3 cm

Gjerësia e paketuar

20.9 cm

Thellësia e paketuar

94.9 cm

Pesha e paketuar

12 kg

Lartësia

5.905512

Thellësia

35.354332

Thellësia

20.748032

Pesha

23.920155

Lartësia e paketuar

22.165354

Gjerësia e paketuar

8.228347

Thellësia e paketuar

37.362206

Pesha e paketuar

26.455471
Karakteristikat kryesore

Lloji i pllakës

Standard

Gjerësia

90 cm

Lartësia

15 cm

Thellësia

52.7 cm

Klasa e efiçiencës së energjisë

D

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

55 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

70 dBA

Kapaciteti minimal i ventilimit

205 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

380 m³/h

Numri i niveleve të energjisë

3

Ngjyra

Çelik i pandryshkur

Product Series

b100

Thellësia

35.354332

Mbështetje