Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
itemModel.imageName
itemModel.imageName

Rreth nesh

About Beko
aboutus_375x600

Historia jonë fillon në vitin 1955, ndërsa pajisjet e bardha sapo po bëheshin pjesë e çdo familjeje. Që atëherë, ne jemi rritur me markën e preferuar dhe të pavarur të Evropës për pajisjet shtëpiake. 

 

 

Gjatë dy dekadave të fundit, ne jemi fokusuar në inovacion për ta bërë jetën e klientëve tanë më të përshtatshme dhe më të shëndetshme. Lehtësia e përdorimit dhe teknologjitë praktike të produkteve tona na kanë bërë markën me rritjen më të shpejtë në tregun evropian. 

0M
Klientë të kënaqur

Ne kemi ndërtuar mbi përvojën dhe inovacionin tonë 60 vjeçar, i cili çoi në…

30K

Punonjës të angazhuar

130+

shtete të shërbyera

18

fabrika globale

 
 
 
Qëllimi ynë 

Qëllimi ynë është të fuqizojmë gjeneratat e reja për të jetuar më shëndetshëm. Ne fokusohemi në zhvillimin e produkteve që frymëzojnë një mënyrë jetese të shëndetshme, nga pajisjet e kuzhinës që kursejnë lëndë ushqyese, frigoriferët që ruajnë më mirë ushqimin për një kohë më të gjatë. Produktet tona kursejnë kohë dhe përpjekje, duke ju lejuar ta shpenzoni atë kohë për veten dhe familjen tuaj.  

 

Për të çuar më tej qëllimin tonë, ne kemi zhvilluar partneritete me organizatat kryesore botërore në fushën e shëndetit dhe sportit, si FC Barcelona, Unicef dhe ekipi i basketbollit për meshkuj Fenerbahce. Kjo na lejoi të arrijmë një njohuri ekskluzive dhe ndikim për të inkurajuar fëmijët dhe prindërit të zgjedhin një mënyrë jetese të shëndetshme. 

Nisma jonë e parë globale

 

për të luftuar mbipeshën në fëmijëri: 

 

#EatLikeAPro

Deri në vitin 2025, do të ketë 70 milionë fëmijë në botë që vuajnë nga obeziteti. Duke e pasur parasysh këtë gjë, ne nisëm një iniciativë globale në vitin 2017 për të luftuar rritjen dramatike të normave të obezitetit të fëmijërisë në të gjithë globin: Eat Like A Pro (Hani si profesionist). 

 

Fushata #EatLikeAPro ka të bëjë me mënyrën se si yjet më të mëdhenj në botë arritën atje ku janë duke përdorur çdo përfitim shëndetësor për të maksimizuar performancën e tyre. 

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions