Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Frigorifer i kombinuar

rezultati (73)

GNE60531XN

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 84 cm)

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 84 cm) GNE60531XN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë

GN1416231XPN

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1416231XPN
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • MultiZone: Frigorifer friz me një prekje

GN1416232ZXN

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1416232ZXN
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN1406231XBN

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1406231XBN
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Raft i derës i rregullueshëm nga lartësia

GN1426234ZDXN

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1426234ZDXN
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN1426233ZDRXN

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm)

Frigorifer I kombinuar (Me shumë dyer, 90.8 cm) GN1426233ZDRXN
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • Active Fresh Blue Light: Vitamina C në fruta dhe perime e ruajtur
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GNE64021XB

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm) GNE64021XB
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë

GN163130SN

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm) GN163130SN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

GN162341XBN

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm) GN162341XBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave

GN162341XBRN

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm) GN162341XBRN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave

GN163241XBN

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm) GN163241XBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave

GNE63521DXB

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm) GNE63521DXB
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë

GN163140ZGBN

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 91 cm) GN163140ZGBN
 • HarvestFresh™: Frymëzuar nga natyra, mundësuar nga drita
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave

GNO5322XPN

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 90 cm)

Frigorifer I kombinuar (Krah për krah, 90 cm) GNO5322XPN
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë

RDNE505E30ZXBN

Frigorifer I kombinuar (Ngrirës i epërm, 70 cm)

Frigorifer I kombinuar (Ngrirës i epërm, 70 cm) RDNE505E30ZXBN
 • EverFresh+®: Deri në 3x freski më të gjatë
 • NeoFrost™ Dual Cooling: 2 sisteme ftohje të ndara, pa transferim të erërave
 • ProSmart™ Inverter Compressor:Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
rezultati (73)

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions