Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Tostiera dhe grilla

rezultati (5)

TAM4201B

Tostierë (850 W, 2 Banak)

Tostierë (850 W, 2 Banak) TAM4201B

TAM 4220 W

Tostierë (800 W, 2 Banak)

Tostierë (800 W, 2 Banak) TAM 4220 W

CGM5202RN

Grill me kontakt (2000 W)

Grill me kontakt (2000 W) CGM5202RN
rezultati (5)