Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë

rezultati (12)

B5DF T 58442 W

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) B5DF T 58442 W
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

HTV 8746 XF

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8746 XF
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

HTV 8716 X0

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8716 X0
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

HTV 7736 XSHT

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (7 kg / 4 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (7 kg / 4 kg, 1400 rpm) HTV 7736 XSHT
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

HTV 8736 XSHT

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8736 XSHT
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

HTE 7616 X0

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (7 kg / 4 kg, 1200 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (7 kg / 4 kg, 1200 rpm) HTE 7616 X0
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

HTV 8736 XC0M

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) HTV 8736 XC0M
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

B5DF T 510447 M

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (10 kg / 6 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (10 kg / 6 kg, 1400 rpm) B5DF T 510447 M
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

B5DF T 59447 W

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (9 kg / 6 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (9 kg / 6 kg, 1400 rpm) B5DF T 59447 W
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

B5DFT88442W

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) B5DFT88442W
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët
 • Veprim daulle si vala për trajtim më të butë
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

B5DFT58447W

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (8 kg / 5 kg, 1400 rpm) B5DFT58447W
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët

B5DFT510457WPB

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (10 kg / 7 kg, 1400 rpm)

Larëse/Tharëse me qëndrim të lirë (10 kg / 7 kg, 1400 rpm) B5DFT510457WPB
 • Programi Laj dhe Vish: 1 kg rroba, gati për tu veshur në 1 orë
 • Rezultate ultra-higjenike në çdo temperaturë
 • Programi DrumClean+ : Daulle e pastër dhe e freskët
rezultati (12)