Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DIN28428: Enëlarëse (14 Takëme, Madhësia e plotë)

DIN28428
DIN28428
DIN28428
DIN28428
shadow

Drag image left & right to rotate.

DIN28428: Enëlarëse (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Klasa e efiçiencës së energjisë A++
Niveli i zhurmës 46 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Cilësimet e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Motori Inverter ProSmart™

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që thani rrobat. Falë një dizajni motori pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. TGjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësi juaj pa prishur buxhetin tuaj mujor ose një copë të mendjes

LedSpot™

Drita treguese e statusit

Nëse enëlarësi juaj i integruar është aq i qetë sa e gjeni veten duke menduar nëse funksionon apo jo, këtu është LedSpot. LedSpot ™ është një dritë treguese e statusit të programit që shkëlqen në dysheme, në bazën e makinës për t'ju njoftuar nëse funksionon apo jo. Nuk ka më hamendësime se kur duhet të zbrazni enëlarësen.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Dispenser rrëshqitës detergjenti

Kapaku i dispenzuesit që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit një marifet.

SteamGloss®

Gota pa shenja uji

Tavolina është shtruar por gotat tuaja duken sikur kanë shenja uji. Cikli i zgjatur i nxehtësisë prej 10 minutash i SteamGloss® siguron që gotat të shkëlqejnë sikur të jenë krejt të reja. Me 23% enë qelqi më të shëndritshme dhe 30% * porcelani më të shëndritshme, tryeza juaj e darkës së radhës do të verbojë çdokënd përreth.* Testuar nga laboratorët e palëve të treta

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani sendet më të mëdha me dorë janë zhdukur, dhe largim i mirë!

Specifikimet teknike

Përmasa & Pesha

Lartësia

81.8 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

55 cm

Pesha

38.2 kg

Lartësia e paketuar

85.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

40.7 kg

Lartësia

32.204723

Thellësia

23.543306

Thellësia

21.653543

Pesha

84.21658

Lartësia e paketuar

33.818897

Gjerësia e paketuar

25.35433

Thellësia e paketuar

26.023623

Pesha e paketuar

89.72814
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

0

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje me ventilator aktiv

InnerClean

Water Softener

Yes
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka takëmi

Tabaka takëmi me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

Raft për kriklla

Numri i rafteve të krikllave

2

Aksesorët

Aksesorë për mbajtjen e tabakave
Funksionet

Funksioni 1

Gjysmë e mbushur

Funksioni 3

SteamGloss
Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Integruar-plotësisht

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

14

Klasa e efiçiencës së energjisë

A++

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Niveli i zhurmës

46 dBA

Kompresori /Garancia e motorit

10 vjet

Lloji i ekranit

LED

Tabaka takëmi

Tabaka takëmi me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

0

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Panel Color

Black - ARC 722

Program Control

Button
Dizajni

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Dizajnimi i krahut të spërkatjes

Krahu i fortë spërkatës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Panel Color

Black - ARC 722

Program Control

Button

Handle Type (DW)

WO

Adjustable Rear Feet from Front for BI

Filter

Partial Metal
Programet

Numri i programeve

8

Programi 1

Programi Eko 50 °C

Programi 2

Programi Auto

Programi 4

Programi Intensiv 70 °C

Programi 6

Programi Kujdes qelqi 40 °C

Programi 7

Programi Mini

Programi 8

Programi Paralarje
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

14

Klasa e efiçiencës së energjisë

A++

Konsumi i energjisë (kWh/cikël)

0.93 kWh

Konsumi vjetor i energjisë

266 kWh/year

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Konsumi vjetor i ujit

2660 L/ vit

Niveli i zhurmës

46 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Konsumi i energjisë në modalitetin 'lënë ndezur' (Pl)

0.50

Konsumi i energjisë në modalitetin ‘Fikur’ (Po)

0.35

Deklarimi i kohëzgjatjes së programit (Tt)

220

Kohëzgjatja e modalitetit Ndezur (Tl)

5

Water Consumption (liters-gallon)

9.5

Mbështetje