Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BIE24301B: Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

BIE24301B
BIE24301B
BIE24301B
BIE24301B
shadow

Drag image left & right to rotate.

BIE24301B: Furrë e montueshme (60 cm, 71 L)

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore A
Lloji i ekranit Ekrani LED
Ngjyra E zezë
Lartësia 59.5 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë zgavrën e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa aq të rënda sa 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.

Specifikimet teknike

Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Dizajni

Lloji i ndriçimit

Ndriçim halogjen

Lloji i ekranit

Ekrani LED

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i zgavrave

1

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 5 nivele

Ngjyra e zgavrës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

E zezë
Aksesorët standard

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i sirtarëve të thellë

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Përmasa & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

32.1 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

34.5 kg

Dimensionet e kamareve - Dollap (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e kamareve (W×D×H) (mm)

560×550×600
Teknologjitë

Lloj grilli

Zgarë elektrike

Ventilatori ftohës

Funksionet e kavitetit kryesor

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Ndihmuar nga ventilatori

Numri i funksioneve

6

Ndihmuar nga ventilatori

Gatimi konvencional

Zgarë elektrike

Gjysmë grill me ventilator

Përforcues

Ngrohje e poshtme

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i zgavrës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Burimi i nxehtësisë së zgavrës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

2400 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

6

Lloji i ekranit

Ekrani LED

Vëllimi i zgavrës kryesore

71 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Ndihmuar nga ventilatori

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

E zezë

Product Series

b300