Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BVM34500B: Furrë e montueshme (60 cm, 80 L)

BVM34500B
BVM34500B
BVM34500B
BVM34500B
shadow

Drag image left & right to rotate.

BVM34500B: Furrë e montueshme (60 cm, 80 L)

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore A
Lloji i ekranit Teksti LCD
Ngjyra E zezë
Lartësia 59.5 cm
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

CookMaster®

Kapacitet më i madh në dimensione standarde

Mungesa e hapësirës së mjaftueshme në furrë mund ta bëjë gatimin me të vërtetë një sherr, veçanërisht nëse keni një familje të madhe ose keni shumë argëtime. Furrat CookMaster® ofrojnë një kapacitet prej 82 L dhe ju lejojnë të gatuani në deri në pesë rafte në të njëjtën kohë, të gjitha brenda dimensioneve të një furre me madhësi standarde.

Ndriçimi halogjen

Pamje e qartë e asaj çfarë po ndodh brenda

Dëshironi të shihni se si po shkon gatimi juaj, por nuk doni të hapni derën dhe të humbni nxehtësinë brenda? Ndriçimi halogjen ju ndihmon të shihni të gjithë zgavrën e furrës tuaj, kështu që ju mund të mbani sytë në krijimet tuaja të kuzhinës me derën të mbyllur fort.

Dera e qëndrueshme

Derë e fortë për bartjen e enëve të rënda dhe enëve të gatimit

Enët e nxehta, të rënda dhe tenxhere mund të jetë e vështirë të nxirren nga furra. Dera e qëndrueshme mbështet ngarkesa aq të rënda sa 22.5 kg. Kjo është 20% më shumë se dyert standarde të furrës, kështu që mund të mbështesni tenxheren tuaj të nxehtë në derën e hapur të furrës ndërsa merrni frymë.

Specifikimet teknike

Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Dizajni

0

Lloji i ndriçimit

Ndriçim halogjen

Lloji i ekranit

Teksti LCD

Udhëzim për gatim brenda shtëpisë

Qelqi i lëvizshëm i derës

Numri i zgavrave

1

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i niveleve të rafteve

Raftet anësore me 6 nivele

Ngjyra e zgavrës

Smalt i zi

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

E zezë
Aksesorët standard

Lloji i raftit teleskopik

Raft teleskopik me një nivel të vetëm

Numri i sirtarëve standard

1

Numri i rafteve të telave standard

1
Përmasa & Pesha

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Pesha

37.9 kg

Lartësia e paketuar

65.5 cm

Gjerësia e paketuar

66 cm

Thellësia e paketuar

66 cm

Pesha e paketuar

44 kg

Dimensionet e kamareve - Dollap (WxDxH) (mm)

560×550×590

Dimensionet e kamareve (W×D×H) (mm)

560×550×600
Teknologjitë

Split & Cook

Kaviteti kryesor - Ventilator i dyfishtë

Lloj grilli

Zgarë elektrike

Ventilatori ftohës

Funksionet e kavitetit kryesor

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Multi-funksionale

Numri i funksioneve

14

Shkrirje

Ndihmuar nga ventilatori

Gatimi konvencional

Pica-gatim

Gatim multi-dimensional

Zgarë elektrike

Ngrohje me ventilator

Grill me ventilator

Ngrohje e epërme me ventilator

Eko ngrohje me ventilator

Mban ngrohtë

Përforcues

Gjysmë grill

Ngrohje e poshtme

Gatim në temperaturë të ulët

Performanca & Konsumimi

Vëllimi i zgavrës kryesore

80 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Burimi i nxehtësisë së zgavrës kryesore

Elektrike

Fuqia totale elektrike

3500 W

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Karakteristikat kryesore

Lloji i produktit

60 cm

Lartësia

59.5 cm

Thellësia

59.4 cm

Thellësia

56.7 cm

Numri i funksioneve

14

Lloji i ekranit

Teksti LCD

Vëllimi i zgavrës kryesore

80 L

Klasa e efiçencës energjetike të zgavrës kryesore

A

Lloji i furrës së kavitetit kryesor

Multi-funksionale

Lloji i hapjes së derës

Zbritës

Ngjyra

E zezë

Product Series

bPRO 700

Mbështetje