Mijn Beko-droogkast piept vijf keer wanneer ik op een knop druk of aan de programmaselectieknop draai. Is dit normaal?

Dat betekent dat het kinderslot van de droogkast ingeschakeld is.

U schakelt het kinderslot uit door tijdens het uitvoeren van een willekeurig programma de knop voor geluidsmelding/zoemer en de knop voor start/pauze/annuleren/eindtijd tegelijkertijd drie seconden lang ingedrukt te houden. De lampjes van de knoppen beginnen te knipperen als u dit doet.

U kunt het slot ook uitschakelen door de programmaselectieknop in de stand Aan/Uit te zetten als het toestel niet in werking is.

De procedure voor het in- of uitschakelen van het kinderslot kan per model verschillen. Als de hierboven beschreven procedures niet werken, raadpleeg dan de gebruikershandleiding. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.