De verwarmingsplaat van het koffiezetapparaat wordt niet warm. Wat moet ik doen als mijn koffiezetapparaat niet warm wordt?

Zorg ervoor dat de stekker van uw koffiezetapparaat in een werkend stopcontact zit. Sommige koffiezetapparaten hebben één knop om koffie te zetten en een andere knop om de koffie warm te houden. Controleer of de warmhoudfunctie is ingeschakeld.

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie over het gebruik van het apparaat. U kunt de handleiding ook hier downloaden. Gebruik het modelnummer van uw product.

Als het probleem aanhoudt, is er mogelijk een technisch probleem met het apparaat. Als u denkt dat dit het geval is, neem dan contact op met een erkend servicebedrijf.