Vaske-/tørremaskine

FAQ's

Det anbefales, at du renser dit apparatets pumpefilter hver tredje måned, eller når det er tilstoppet. Dette filter er installeret for at fange fremmedlegemer som f.eks. knapper eller mønter og for at forhindre, at disse genstande kommer ind i afløbsslangen. Det er placeret i det nederste højre hjørne af din maskine.

Det betyder, at børnesikringen er aktiveret. Du kan ikke foretage ændringer i programmer, temperatur, hastighed eller andre funktioner, mens låsen er aktiv.

Deaktiver børnesikringen ved at trykke på den første og den anden ekstra funktionsknap samtidigt i tre sekunder, mens et program kører. Lamperne på knapperne blinker, mens du gør det.

Du kan også dreje programvalgknappen hen på Til/Fra-positionen, mens der ikke kører et program, for at deaktivere låsen.

Proceduren for aktivering/deaktivering af børnesikringen kan variere afhængigt af modellen. Hvis fremgangsmåderne, der er beskrevet ovenfor, ikke fungerer, skal du kigge i brugervejledningen. Hvis du har problemer med at finde din manual, kan du downloade den her ved hjælp af produktets modelnummer.

Nej Beko-vaske-/tørremaskiner har ikke vendbare døre.

Alle Beko-vaske-/tørremaskiner har et unikt serienummer. Det sidder på rammen lige inden for lågen.

For at registrere din service- eller garantisag skal du klikke på knappen nedenfor og følge instruktionerne i formularen.

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions