Vaske-/tørremaskine

FAQ's

Det betyder, at børnesikringen er aktiveret. Du kan ikke foretage ændringer i programmer, temperatur, hastighed eller andre funktioner, mens låsen er aktiv.

Deaktiver børnesikringen ved at trykke på den første og den anden ekstra funktionsknap samtidigt i tre sekunder, mens et program kører. Lamperne på knapperne blinker, mens du gør det.

Du kan også dreje programvalgknappen hen på Til/Fra-positionen, mens der ikke kører et program, for at deaktivere låsen.

Proceduren for aktivering/deaktivering af børnesikringen kan variere afhængigt af modellen. Hvis fremgangsmåderne, der er beskrevet ovenfor, ikke fungerer, skal du kigge i brugervejledningen. Hvis du har problemer med at finde din manual, kan du downloade den her ved hjælp af produktets modelnummer.

Nej Beko-vaske-/tørremaskiner har ikke vendbare døre.

Alle Beko-vaske-/tørremaskiner har et unikt serienummer. Det sidder på rammen lige inden for lågen.