Kiitos palautteestasi.
Lisäsit juuri tämän tuotteen toivelistallesi
Poistit juuri tämän tuotteen toivelistaltasi
Et voi lisätä enempää tuotteita toivelistalle
Oletko varma että haluat poistaa kaikki tuotteet toivelistaltasi?
Jatka
Voit vertailla ainoastaan saman luokan tuotteita.
Olet juuri lisännyt vertailtavan tuotteen. Jatka samaan malliin!
Kohde on poistettu vertailuluettelostasi.
Vertailuluettelo on täynnä!
Luettelossa on vain yksi tuote. Lisää useampia tuotteita vertailuun.

BEKO WEBSITE GRUNDIG KOTISIVUN TIETOSUOJASELOSTE

Tervetuloa Bekolle. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, miten keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi verkossa käyttäessäsi sivustoa Beko FI (”sivustot”) ja offline-tilassa.

Suosittelemme lukemaan tämän tietosuojailmoituksen kokonaisuudessaan, jotta tiedät täysin, mistä on kyse. Jos kuitenkin haluat lukea vain jonkin tietyn osion, voit siirtyä siihen napsauttamalla alla olevia otsikoita.

Huomaa, että tuotteemme ja palvelumme on suunnattu vähintään 16-vuotiaille.

 

Keitä me olemme 

Beko” ja ”me” viittaavat yritykseen Grundig Nordic NO AS ja sen sidosyrityksiin, jotka ovat mukana henkilötietojesi käsittelyssä. Olemme myös osa Arçelik-konsernia. Lisätietoja Arçelik-konsernista löytyy Arçelikin verkkosivuilta täältä.

Jos sinulla on kysyttävää emoyhtiömme Arçelik A.S.:n henkilötietojen käsittelystä, voit tutustua heidän tietosuojakäytäntöönsä täällä.

 

Yhteydenotto 

Joss sinulla on kysyttävää tästä tietosuojailmoituksesta tai siitä, miten käytämme henkilötietojasi, ota yhteyttä meihin tällä lomakkeella.

 

Milloin keräämme henkilötietojasi? 

  • Kun luot tilin palveluumme.
  • Kun osallistut kilpailuihin tai kampanjoihin.
  • Kun osallistut vapaaehtoisesti johonkin lähettämäämme kyselyyn.
  • Kun otat meihin yhteyttä kysymysten tai valitusten muodossa.
  • Kun käyt sivustoillamme ja käytät tiliäsi tuotteiden ja palveluiden ostamiseen. Kun käyt sivustoillamme, keräämme tietoja myös automaattisesti evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Voit hallita niitä vieraillessasi sivustoillamme. Lisätietoja löytyy evästeilmoituksestamme .
  • Kun otat meihin yhteyttä myynnin jälkeisiä palveluita koskien, kuten huoltoa tai tuotteen vaihtoa varten.
  • Kun ostat korjaus- ja huoltosuunnitelman tai laajennetun takuun, keräämme henkilötietoja, jotka välitämme edelleen liiketoimintakumppaneillemme suunnitelmasi hallintaa varten.
  • Kun olet tekemisissä kanssamme sosiaalisessa mediassa – kun esimerkiksi lähetät kommentin tai kysymyksen jossakin somekanavassamme.
  • Kun olet antanut jollekin toiselle taholle luvan jakaa heillä olevat tiedot sinusta kanssamme. Jos esimerkiksi ostat tuotteita kolmannen osapuolen jälleenmyyjien kautta tai annat suostumuksesi kolmansien osapuolten mainontaan tai analytiikkaevästeisiin.
  • Kun täytät mitä tahansa lomakkeita, esimerkiksi rekisteröidessäsi kodinkoneen tuotetakuun aktivoimiseksi.
  • Keräämme, käytämme ja jaamme myös koottuja tietoja, kuten tilasto- tai demografiatietoja eri tarkoituksia varten. ”Kootuilla tiedoilla” tarkoitetaan tietoja, jotka voivat olla peräisin henkilötiedoistasi mutta eivät paljasta henkilöllisyyttäsi suoraan tai epäsuorasti. Esimerkiksi verkkosivujemme kaikkia kävijöitä koskevat kootut tiedot ovat tällaisia.

Jos luovutat meille kolmansien osapuolten henkilötietoja (esimerkiksi tehdessäsi valituksen perheenjäsenesi tuotteesta), sinun on varmistettava, että ilmoitat asiasta kyseiselle taholle ennen kuin luovutat hänen tietojaan meille. Näytä henkilölle tämä tietosuojailmoitus ja kerro, että hänen henkilötietojaan käsitellään tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti, ja pyydä sovellettavissa tapauksissa hänen suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn.

 

Mitä henkilötietoja keräämme? 

Tässä tietosuojailmoituksessa henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sellaisia tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamiseesi yksinään tai yhdessä muiden tietojen kanssa.

Keräämme seuraavantyyppisiä tietoja:

  • Jos ostat meiltä jonkin tuotteen tai jos sinulla on tili järjestelmässämme, saatamme kerätä seuraavia tietoja: nimi, sukupuoli, laskutus-/toimitusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, käyttäjänimi, maksutiedot (mukaan lukien kortin tiedot).
  • Tarkkoja tietoja markkinointivalinnoistasi, kuten oletko antanut luvan jakaa tietojasi kolmansien kumppaniosapuolten kanssa.
  • Tarkkoja tietoja yhteydenotoistasi meihin, kun otat yhteyttä puhelinpalvelumme kautta, verkossa tai muulla tavalla.

 

Jos esimerkiksi soitat puhelinpalveluumme, saatamme kerätä markkinointitietoja (esimerkiksi tietoja tavoistasi/valinnoistasi/käytöksestäsi ja muita kanssasi käydyistä keskusteluistamme saamiamme tietoja), tarkkoja tietoja tekemistäsi valituksista tai kommenteista, tarkkoja tietoja tekemistäsi ostoksista ja huoltoa vaativista tuotteista (kuten tuotekoodi, löydetyt viat, korjaukset, jälleenmyyjä ja laajennettujen takuiden hinnat) ja henkilökohtaisia olojasi koskevia tietoja, jotka ovat oleellisia palveluidemme tarjoamiseksi. Jos soitat ja pyydät tuotteen vaihtamista, saatamme käsitellä myös maksutietojasi. Huomaa, että puhelinpalveluumme tehdyt puhelut voidaan nauhoittaa laadun varmistamiseksi.

 

  • Tarkkoja tietoja ostohistoriastasi, kuten ostettujen tuotteiden malli ja sarjanumero, jälleenmyyjät (jos et ostanut tuotetta suoraan meiltä) ja ostopäivä. Keräämme myös edellä mainitut yhteystiedot, kun rekisteröit tuotteen takuuta varten.
  • Maksukortin tiedot.
  • Tarkat tiedot vuorovaikutuksesta kanssamme sosiaalisen median sivujemme kautta. Jos esimerkiksi tiedustelet meiltä jotakin tuotettamme tai lähetät muun kommentin Facebook-seinällemme, saatamme kerätä kyseisen kommentin ja siihen mahdollisesti sisältyvät henkilötiedot (esim. sosiaalisen median käyttäjänimesi ja muut kommenttiin liittyvät profiilitiedot).
  • Kopiot meille toimittamistasi asiakirjoista ikäsi tai henkilöllisyytesi osoittamiseksi, jos laki sitä vaatii. Jos esimerkiksi lähetät meille henkilötietojasi koskevan pyynnön, saatamme tarvita lisätietoja henkilöllisyytesi varmentamiseksi. Käsittelemme siksi meille lähettämiesi henkilöllisyystodistusten sisältämät henkilötiedot.
  • Tiedot, joita keräämme evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Automaattisesti keräämiimme tietoihin kuuluvat käyttämäsi verkkoselaimen tai mobiililaitteen tyyppi, käyttöjärjestelmäsi, IP-osoitteesi, aloitussivun ja viittaavan sivun URL-osoite, sivustokäyntisi aika ja päivämäärä ja käyttämäsi hakutermit, joilla olet sivustoille päätynyt. Lisätietoja löytyy evästeilmoituksestamme.
  • Joissakin tilanteissa meidän saattaa olla tarpeen käsitellä arkaluontoisempia tietoja sinusta. Näistä käytetään nimitystä erityiset henkilötietoryhmät. Saatamme esimerkiksi kerätä tietoja terveydentilastasi (esim. heikentynyt kuulo tai näkö) varatessamme sinulle tuotekorjauksia, jos olet sitä mieltä, että teknikkomme saattavat tarvita näitä tietoja käydessään luonasi töitä suorittamassa.
  •  

Mitkä ovat tietojesi käsittelyn oikeusperusteet? 

Tietosuojalaissa on lueteltu useita syitä, joita varten voimme kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Näihin kuuluvat seuraavat:

Suostumus. Tämä tarkoittaa, että olet antanut meille suostumuksesi kerätä ja käsitellä tietojasi jotakin tiettyä tarkoitusta varten. Esimerkki: tilaat uutiskirjeemme sähköpostitse laittamalla rastin valintaruutuun.

Sopimusvelvoitteiden suorittaminen. Joissakin tilanteissa tarvitsemme henkilötietojasi sopimusvelvoitteidemme täyttämiseksi. Jos esimerkiksi ostat kodinkoneen sivustojemme kautta, keräämme osoitetietosi tuotteen lähettämistä varten.

Lakisääteisen velvoitteen täyttäminen. Jos laki vaatii niin, meidän on kerättävä ja käsiteltävä henkilötietojasi. Näin on toimittava esimerkiksi voidaksemme myöntää takuun ostamallesi tuotteelle.

Oikeutettu etu. Saatamme käsitellä henkilötietojasi, jos se on välttämätöntä yrityksemme oikeutetun edun perusteella, eikä se loukkaa tietosuojaintressejäsi tai perusoikeuksiasi. Esimerkki: kun otat meihin yhteyttä, käytämme tietojasi voidaksemme vastata tiedusteluihisi, tuotekyselyihisi (kuten tuotteiden korjaukset/vaihdot tai pyynnöt rahojen palauttamiseksi) ja valituksiisi.

 

Miten ja miksi käytämme henkilötietojasi 

Tässä osiossa kerromme, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi ja selitämme kunkin tilanteen oikeusperusteet. Muista, että jos kieltäydyt jakamasta henkilötietojasi meille, emme välttämättä pysty toimittamaan pyytämiäsi palveluita tai tuotteita.

Soveltuvissa tilanteissa käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin täyttääksemme sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan:

  • Voidaksemme luoda sinulle verkkotilin järjestelmäämme ja hallita sitä.
  • Voidaksemme käsitellä sivustojemme, puhelimitse tai jälleenmyyjien (kolmannet osapuolet) kautta tekemäsi tilaukset. Huomaa, että tilaamasi tuotteen tai palvelun toimittaminen saattaa edellyttää, että tietosi välitetään toiselle yritykselle.
  • Voidaksemme tuottaa myynnin jälkeisiä palveluita, kuten tuotekorjausten/-palautusten varaaminen ja suorittaminen, maksujen palautusten käsitteleminen, varaosien ja lisävarusteiden lähettäminen ja takuun myöntäminen ostamillesi tuotteille.
  • Voidaksemme hallita meidän ja/tai liikekumppaneidemme mainostamia kilpailuja tai kampanjoita, joihin olet osallistunut.

 

Soveltuvissa tilanteissa käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin suostumuksesi perusteella:

 

  •  Kun annat suostumuksesi, käytämme henkilötietojasi toimittaaksemme sinulle ajantasaisia tietoja tuotteistamme ja palveluistamme sähköpostitse tai puhelimitse. Voit perua markkinointiviestintämme mistä tahansa näistä kanavista milloin tahansa.
  • Kun annat suostumuksesi, jaamme henkilötietosi sidostahoillemme ja kumppaneillemme (kolmansille osapuolille), kun olet valinnut haluavasi vastaanottaa markkinointiviestintää heiltä.
  • Kun annat nimenomaisen suostumuksesi, käsittelemme henkilötietojesi erityisiä henkilötietoryhmiä varataksemme teknikkokäyntejä ja suorittaaksemme tuotteiden korjauksia.

Huomaa: Jos olet antanut meille suostumukseesi, voit myös perua sen milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä kohdassa Yhteydenotto kerrotulla tavalla. Se ei vaikuta oikeuteemme käsitellä tietojasi suostumuksesi perusteella ajalta ennen suostumuksesi perumista.

Soveltuvissa tilanteissa käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme:

  • Lähettääksemme sinulle palveluihin liittyviä tietoja, jotka ovat lain edellyttämiä tai välttämättömiä voidaksemme tiedottaa päivityksistä sinulle tuottamiimme palveluihin. Tällaisia ovat esimerkiksi tilauksiisi liittyvät lakisääteiset tiedot, tuotteiden takaisinvedot ja tietosuojailmoituksemme tai ehtojemme päivitykset.
  • Voidaksemme myöntää takuun ostamallesi tuotteelle.
  • Voidaksemme toimittaa ostamaasi tuotetta koskevan korjauspalvelun, rahojen palautuksen tai tuotteen vaihdon, jos tuote ei ole vaatimusten mukainen tai siinä ilmenee piileviä vikoja.
  • Varmistaaksemme ikäsi tai henkilöllisyytesi silloin, kun laki sitä vaatii.

Soveltuvissa tilanteissa käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin oikeutetun etumme perusteella:

 

  • Voidaksemme käsitellä maksuja ja estää vilpilliset maksutapahtumat.
  • Vastataksemme tiedusteluihisi, tuotteisiin liittyviin pyyntöihisi (kuten tuotteiden korjaukset/vaihdot ja hyvityspyynnöt) ja valituksiisi.

 

Huomaa, että saatamme tallentaa kanssasi käydyn viestinnän, jotta voimme vaikuttaa mahdolliseen tulevaan viestintään ja osoittaa miten olemme viestineet kanssasi prosessin kuluessa. Saatamme myös käyttää näitä tietoja vaikuttaaksemme markkinointistrategiaamme, esimerkiksi huomioimalla yksityiskohtia asiakkaiden tavoista, valinnoista ja käytöksestä tiettyjen tuotteiden ja palveluiden suhteen.

 

  • Lähettääksemme sinulle palautepyyntöjä ja kyselyitä ja toteuttaaksemme markkinatutkimusta, jotta voimme parantaa palveluitamme ja arvioida asiakastyytyväisyyttä.
  •  Luodaksemme profiilin sinusta keräämiemme tietojen perusteella (katso kohta Mitä henkilötietoja keräämme?), jotta voisimme räätälöidä tuotteemme, palvelumme ja markkinointiviestintämme sinulle.
  • Voidaksemme toimittaa sinulle relevanttia verkkosisältöä sivustoillamme ja voidaksemme mitata ja ymmärtää sinulle tarjoamamme sisällön tehokkuutta.
  • Voidaksemme hallita ja suojata sivustojamme (mukaan lukien vianmääritys, data-analyysi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen hostaus).
  • Voidaksemme käyttää data-analytiikkaa sivustojemme, sisällön, markkinoinnin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.
  • Suojataksemme yritystämme ja tiliäsi petoksilta ja muilta laittomuuksilta.
  • Suojataksemme ja toteuttaaksemme lakisääteisiä oikeuksiamme, esimerkiksi voidaksemme puolustaa yritystämme oikeustapauksissa.
  •  

Keiden kanssa jaamme henkilötietosi? 

Joskus jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Jaamme henkilötietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

 

Muut Arçelik-konsernin yritykset

Saatamme jakaa henkilötietojasi muiden Arçelik-konserniin kuuluvien yritysten, mukaan lukien Turkissa sijaitsevan emoyhtiömme Arçelik A.S.:n, kanssa. Ne voivat käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojailmoituksessa määritettyjen tarkoitusten ja tapojen mukaisesti. Erityisesti Arçelik A.S. käsittelee joitain henkilötietojasi analysointia ja raportointia varten globaalilla tasolla perustuen sen oikeutettuun etuun Arçelik-konsernin liiketoiminnan kehittämiseksi sekä paikallisten sääntöjen ja säädösten noudattamiseksi. Arçelik A.S. voi paljastaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille (kuten palveluntarjoajille, agenteille ja julkisille viranomaisille ja laitoksille) silloin, kun se on välttämätöntä, jotta Arçelik A.S. voi hoitaa liiketoimintaansa laillisesti, edellä määritettyjen tarkoitusten mukaisesti sekä asianmukaisen lainsäädännön vaatimalla ja sallimalla tavalla.

 

Palveluntarjoajat

Saatamme paljastaa henkilötietojasi yrityksille, jotka tuottavat palveluita meille ja muille Arçelik-konsernin jäsenille. Palveluntarjoajamme voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia:

  • IT-yritykset, jotka hoitavat sivustoja puolestamme
  • kuljetusyritykset, jotka toimittavat tuotteitamme sinulle
  • suoramarkkinointiyritykset, jotka auttavat meitä hallitsemaan sähköistä viestintäämme kanssasi
  • asiakaspalveluyritykset, jotka hoitavat ja hallinnoivat puhelinpalvelukeskuksiamme
  •  maksupalveluiden tarjoajat, jotka hoitavat verkkomaksujamme ostaessasi tuotteita sivustoiltamme
  • teknikkojen verkostomme, joka tuottaa korjauspalveluita meiltä ostamiisi tuotteisiin ja palveluihin.
  • Palveluntarjoajiamme edellytetään pitämään henkilötietosi luottamuksellisina, eivätkä he saa käyttää niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin meille suorittamiensa palveluiden toteuttamiseen.

 

Kolmannet osapuolet lain edellyttäessä

Saatamme paljastaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos se on välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi tai oikeusistuimen, julkisen viranomaisen tai hallituselimen päätöksen toteuttamiseksi tai jos tietojen paljastaminen on välttämätöntä kansallisen turvallisuuden, lainvalvonnan tai muiden tärkeiden julkisten intressien kannalta.

 

Liikekumppanimme

Saatamme jakaa henkilötietojasi liikekumppaneillemme heidän omia tarpeitaan varten, jos se on välttämätöntä tuotteiden ja palveluiden toimittamiseksi sinulle.

Saatamme myös välittää henkilötietojasi kolmansille osapuolille heidän suoramarkkinointitarkoituksiinsa, mutta ainoastaan, jos olet antanut siihen suostumuksesi henkilötietojen antamisen yhteydessä.

 

Ammattimaiset neuvonantajat

Saatamme paljastaa henkilötietojasi ammattimaisille neuvonantajille, kuten lakimiehille, tilintarkastajille ja vakuutusyhtiöille, kun se on välttämätöntä osana heidän meille toimittamiaan palveluita.

 

Yrityskauppaan liittyvät kolmannet osapuolet

Jos teemme liiketoimintasiirron tai olemme muutoin osallisena fuusiossa tai liiketoimintasiirrossa, saatamme siirtää henkilötietojasi yhdelle tai useammalle kolmannelle osapuolelle osana kyseistä tapahtumaa. Jos liiketoimintamme muuttuu, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla.

 

Muut kolmannet osapuolet luvallasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi myös muille kolmansille osapuolille, kun annat suostumuksesi siihen.

 

Henkilötietojesi kansainväliset siirrot

Kun jaamme henkilötietojasi sidosyrityksillemme tai muille yritykselle, joilla on kanssamme sopimus (kohdassa Keiden kanssa jaamme henkilötietosi? kuvatun mukaisesti), nämä yritykset saattavat sijaita Euroopan talousalueen (ETA), Yhdistyneen kuningaskunnan tai asuinmaasi (sen mukaan, mikä näistä koskee sinua) ulkopuolella maissa, joiden henkilötietojen suojausta koskevat lait eroavat asuinmaasi lainsäädännöstä. Erityisesti henkilötietojasi saatetaan siirtää Turkissa sijaitseville konsernimme yrityksille, mukaan lukien Arçelik A.S.:lle.

Jos siirrämme henkilötietojasi ETA:n, Yhdistyneen kuningaskunnan tai asuinmaasi (sen mukaan, mikä näistä koskee sinua) ulkopuolelle, varmistamme että tietojasi käsitellään yhtä suojatusti kuin ETA:lla, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai asuinmaassasi sen mukaan, mikä näistä koskee sinua. Saatamme esimerkiksi sisällyttää kolmansien osapuolten tai konsernin yritysten kanssa tekemiimme sopimuksiin Euroopan komission käyttämiä vakiosopimuslausekkeita varmistaaksemme, että henkilötietojesi suojaamiseksi on tehty riittävät toimet. Jos haluat tarkempia tietoja tekemistämme toimista, ota meihin yhteyttä kohdan Yhteydenotto mukaisesti.

Huomaa, että Arçelik A.S. saattaa siirtää henkilötietojasi edelleen kolmansille osapuolille maihin, joissa tietosuojan taso ei ole riittävä. Tällaiset siirrot tehdään asianmukaisten lakien mukaisesti ja soveltuvissa tapauksissa sopimuksiin sisällytetään vaatimuksia vakiosopimuslausekkeina.

Miten pitkään säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on kohtuullisesti katsoen välttämätöntä tässä tietosuojailmoituksessa ilmoitettuja tarkoituksia varten ja asianmukaiset lait huomioiden. Tähän saattaa sisältyä lakisääteisten, kirjanpidollisten tai raportointiin liittyvien vaatimusten täyttäminen.

 

Miten pidämme henkilötietosi turvassa? 

Otamme käyttöön kohtuulliset toimet henkilötietojesi suojaamiseksi häviämisen, väärinkäytön ja muuntelun varalta. Muiden toimien lisäksi varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden salauksella, salasanasuojauksella ja rajoittamalla niiden käyttöä muutoin.

Valitettavasti tiedonsiirto internetin välityksellä ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme henkilötietojesi suojaamiseksi lain edellyttämällä tavalla, emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta, jos ne lähetetään meille suojaamattomalla tavalla. Tällaiset lähetykset ovat omalla vastuullasi.

Sinun on myös itse huolehdittava henkilötietojesi turvallisuudesta esimerkiksi välttämällä helposti arvattavien käyttäjätunnusten ja salasanojen käyttöä, vaihtamalla salasanasi säännöllisesti, varmistamalla ettet ole paljastanut salasanojasi kenellekään ja varmistamalla ettet ole antanut kolmansille osapuolille lupaa päästä käsiksi käyttäjätiliisi ja henkilötietoihisi.

Mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihisi liittyen? 

Sinulla on käsittelemiämme henkilötietojasi koskien seuraavat oikeudet, jotka ovat asianmukaisten lakien ehtojen alaisia:

  • oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja tiettyihin henkilötietojesi käsittelyä koskeviin lisätietoihin, joista tämän tietosuojailmoituksen on tarkoitus kertoa
  • oikeus pyytää oikaisua epätarkkoihin tai epätäydellisiin henkilötietoihin
  • oikeus pyytää henkilötietojen poistamista tai henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • oikeus perua antamasi suostumus
  • oikeus tietyissä olosuhteissa vaatia tietojen siirtämistä
  • oikeus tehdä valitus asianmukaiselle tietosuojavalvontaviranomaiselle
  • oikeus vastustaa joitakin tekemiämme automaattisia päätöksiä, joilla on oikeusvaikutuksia tai vastaavalla tavalla merkittäviä vaikutuksia. Emme yleensä suorita tällaista automaattista päätöksentekoa, mutta jos teemme niin, teemme selväksi, missä tällaisia päätöksiä tehdään.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä kohdassa Yhteydenotto ilmoitetulla tavalla.

 

Kolmansien osapuolten verkkosivut ja sisältö 

Kolmansilla osapuolilla, joiden sivustoille saatat päätyä napsauttamalla joitakin sivustoillamme olevia linkkejä, saattaa olla löyhemmät tietosuojakäytännöt. Me emme pysty vaikuttamaan näihin käytäntöihin, joten kehotamme sinua lukemaan heidän tietosuojailmoituksensa ennen kuin luovutat henkilötietojasi kyseisille sivustoille.

 

Evästeet 

Käytämme sivustoillamme evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tiedosto, joka ladataan koneeseesi, kun siirryt jollekin sivustojemme verkkosivulle. Eväste sisältää tietoja sinusta ja vierailustasi sivustolla. Evästeitä käytetään laajalti verkkosivustojen toimintojen mahdollistamiseen, eri käyttäjien erottamiseen toisistaan ja keräämään tietoa siitä, miten käyttäjät käyttävät sivustoja. Katso evästeilmoituksestamme lisätietoja siitä, miten käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita.

 

Hallitse evästeitäsi 

Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia siten, että evästeitä ei hyväksytä. Saat lisätietoja evästeiden torjumisesta osoitteesta http://www.allaboutcookies.org/. Huomaa, että jos kiellät kaikki evästeet, monet verkkosivustot lakkaavat toimimasta kunnolla ja jotkin ominaisuudet sivustoillamme lakkaavat toimimasta täysin.

Voit hallita tämän verkkosivuston asettamia evästeitä napsauttamalla alla olevaa painiketta:

Hallitse evästeitä

 

Valvontaviranomaiset

Valvontaviranomaiset ovat riippumattomia julkisia viranomaisia, jotka valvovat tietosuojalainsäädännön noudattamista tutkivin ja korjaavin toimenpitein. Ne tarjoavat asiantuntijaneuvoja tietosuojaongelmissa ja käsittelevät tietosuojalainsäädännön rikkomista koskevia valituksia.

 

Yleisesti ottaen ensimmäinen yhteystaho tietosuojaa koskevissa kysymyksissä on kyseisen yrityksen/organisaation valvontaviranomainen. Jos kuitenkin kyseinen yritys/organisaatio käsittelee tietoja useissa maissa tai on osa useissa maissa sijaitsevaa yrityskonsernia, ensimmäinen yhteystaho saattaakin olla jonkin toisen maan valvontaviranomainen.

 

Euroopan talousalueen (ETA) maiden valvontaviranomaiset löytyvät täältä

 

Tämän tietosuojailmoituksen muutokset 

Voimme muuttaa ja päivittää tätä tietosuojailmoitusta milloin tahansa. Kaikki tietosuojailmoituksen muutokset jalkaistaan tällä sivulla. Ilmoitamme sinulle tämän tietosuojailmoituksen oleellisista muutoksista ja lisäyksistä ja toimitamme sinulle kopion täydennetystä tietosuojailmoituksesta meille antamaasi sähköpostiosoitteeseen tai millä tahansa muulla tavalla, jolla voidaan varmistaa, että saat tiedon tämän tietosuojailmoituksen muutoksista.

 

Tämä tietosuojailmoitus on päivitetty viimeksi 08.09.2021.