Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Želite li zaista da obrišete listu za poređenje?
Nastavi i obriši
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.
Kako da odaberete najbolje uređaje za vašu kuhinju
Kako da odaberete najbolje uređaje za vašu kuhinju

Pročitano 4 m.

Kako da odaberete najbolje uređaje za vašu kuhinju
Kako da odaberete najbolje uređaje za vašu kuhinju

Kuhinja je središte vašeg doma u kome se dešavaju ukusni obroci, ponoćno grickanje, eksperimentalno kuvanje, pranje veša i još toga.

 

Važno je da razmislite o tome šta želite da radite u vašoj kuhinji pre nego što počnete da je popunjavate najnovijim uređajima. Dok je moderan dizajn ključan za stvaranje ambijenta, malo znanja o tome šta se dešava ispod površine može da vam pomogne da odaberete odgovarajuće uređaje za vaš način života. Ako želite da smanjite svoj uticaj na planetu, na primer, energetska efikasnost treba da bude visoko na vašem spisku faktora za razmatranje pre kupovine uređaja.

Spremanje hrane

Bilo da se u vašoj porodici dobro jede ili da uživate u gurmanskom eksperimentisanju, šporet će verovatno da bude glavna radna mašina u vašoj kuhinji. Važno je da izaberete rernu ili ploču za kuvanje koje će vam pomagati u svim kulinarskim izazovima.

 

Počnite od pitanja da li želite klasični samostojeći šporet ili će vašem kuhinjskom prostoru bolje da odgovara odvojena rerna i ploča za kuvanje. Ugradne rerne su moderna opcija za veće kuhinje, a kombinacija dva uređaja štedi dragoceni prostor za radnu površinu.

 

Nedeljni ručak? Savršena šnicla? Pica  žurka? Ostaci hrane? Vaš izbor treba da bude jednako fleksibilan kao i vi, pa obratite pažnju na kombinovane mikrotalasne rerne i tehnologije koje štede vreme.

 

A to je tek početak. Zavisno od vaših potreba, možete da personalizujete rernu pomoću fioke za podgrevanje, teleskopskih polica ili čak i ugradne friteze za prženje na malo masti poput friteze Beko HomeFries® . Međutim, ako volite da kuvate, uz malo istraživanja možete da pronađete idealnu rernu.

 

Da li ste vi možda vegan zaljubljen u mesoždera? Okončajte kuvarski konflikt pomoću rerne Beko Split&Cook® . Ova rerna je podeljena na dva dela tako da možete da kuvate dva različita obroka bez mešanja mirisa. Temperature u ova dva odeljka mogu da se razlikuju i za 80 °C, tako da oboje možete da dobijete to što želite i uživate u tome. 

Ploče za kuvanje

Tehnologija ploča za kuvanje  prešla je dalek put tokom zadnjih nekoliko godina, a keramičke ploče za kuvanje s funkcijom samočišćenja i indukcione ploče za kuvanje postaju sve popularnije opcije uz tradicionalne gasne ringle.

 

Keramičke ploče za kuvanje  dobro izgledaju i lako se čiste. Koriste elemente za grejanje ispod glatke staklene površine koji prenose toplotu na odabranu ringlu. Indukcione ploče za kuvanje su takođe napravljene od izdržljivog stakla, ali se zagrevaju tek kad se na njih postavi feromagnetna posuda.

 

Indukcione ploče za kuvanje  su mnogo bezbednije i predstavljaju idealnu opciju za porodice. Međutim, pošto su namenjene samo za feromagnetno posuđe, ulaganje u indukcionu ploču za kuvanje može da zahteva i obnovu posuđa. Indukcione ploče imaju dodatni bonus jer izgledaju elegantno, a istovremeno se izuzetno lako čiste i veoma su energetski efikasne. 

 

Gasna ploča za kuvanje  je još uvek glavni izbor za precizne kuvare i nudi značajno više kontrole temperature i dobru opštu raspoređenost toplote. Dok nedostatak predstavlja nešto sporije čišćenje, moderne ploče za kuvanje s gasnim ringlama na staklenoj podlozi nude kontrolu tradicionalnog šporeta na elegantnoj površini koja se lako briše. Pored toga, gas je još uvek najjeftiniji energent u većini zemalja što znači da gasne ploče za kuvanje imaju manje troškove rada. 

Hlađenje

Svežina je ključna kada je reč o održavanju kuhinjskih zaliha. Zato je važno da odaberete frižider sa vrhunskim sposobnostima hlađenja  – poput tehnologija EverFresh+®  ili sistema dvostrukog hlađenja NeoFrost™ . Obratite pažnju na fleksibilan prostor na policama, spreman za zdrave sastojke, kuvanje unapred, ukusne ostatke hrane ili nestašno ponoćno grickanje.

 

Zašto da se tu zaustavite?  Prilagodite hlađenje svojim potrebama pomoću opcija poput Beko inverterskog kompresora ProSmart™ za belu kuhinju bez buke ili ugradne ledomate i rashlađivače vode.

Čišćenje

Poslednje što želite da radite nakon pripreme i uživanja u ukusnom obroku je čišćenje. Uložite u efikasnu mašinu za pranje sudova  i izbegnite porodične rasprave oko toga ko pere sudove.

 

Ne zahtevaju svi obroci isto posuđe i pribor za jelo. Zbog toga vaša mašina za pranje sudova  treba da bude jednako fleksibilna kao i vaš stil kuvanja, s raznim izborom veličina korpi i programa. Ne biste ručno prali čaše za vino istom snagom koju biste koristili na plehu za rernu, pa to ne treba da radi ni vaša mašina za pranje sudova! 

 

Uštedite vreme i novac tako što ćete pronaći mašinu za pranje sudova sa postavkama za uštedu vremena, energetsku efikasnost i čuvanje životne sredine. Možete da je napunite, pokrenete i opustite se znajući da činite bar nešto za životnu sredinu. Zašto ne biste otišli još dalje i odabrali mašinu za pranje sudova koja ima ugrađenu tehnologiju za smanjenje buke i mirisa ?

 

 

Krenite u kupovinu

 

Kuhinjski aparati imaju više dostupnih opcija nego ikad, ali nemojte da preterujete: ti inovativni izbori će vam pomoći da pronađete belu tehniku koja se neprimetno uklapa u vaš poseban način života. Pogledajte našu ponudu fleksibilnih, kvalitetnih uređaja  za vrhunska rešenja za vaše svakodnevne potrebe.

 

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions