Hvala na povratnim informacijama.
Ovaj prozvod ste upravo dodali na vašu listu želja
Upravo ste uklonili proizvod iz liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Želite li zaista da obrišete listu za poređenje?
Nastavi i obriši
Možete da poredite samo proizvode iz iste kategorije.
Dodali ste artikal za upoređivanje. Samo tako nastavite!
Artikal je uklonjen iz liste za poređenje.
Lista za poređenje je puna!
Na listi imate samo 1 proizvod. Dodajte još neke proizvode za poređenje.
Materijal je važan – saveti za kreiranje glamurozne kuhinje
Materijal je važan – saveti za kreiranje glamurozne kuhinje

Pročitano 2 m.

Materijal je važan: saveti za kreiranje glamurozne kuhinje
Materijal je važan saveti za kreiranje glamurozne kuhinje

Kuhinje sve više postaju luksuzni prostori koji se oslanjaju na dizajn. Neka vam gosti zavide tako što ćete svoj stil pokazati u središtu doma.  

 

Bilo da potpuno preuređujete kuhinju ili jednostavno želite da dodate elegantne note pametnim trikovima za dizajn enterijera, evo nekoliko ideja za raskošne materijale koje možete da ubacite u svoju kuhinju.

Mermer

Mermerne radne površine, kuhinjsko ostrvo ili pod se već dugo smatraju vrhuncem glamura u dizajnu kuhinja. Zapravo, mermer se u našim domovima koristi već hiljadama godina još od drevnih Grka i Rimljana. Dok je nekad bio skupa opcija rezervisana samo za izuzetno bogate, cene su pale zadnjih godina. Zbog toga je mermer postao luksuzna, ali pristupačna opcija za vaš kuhinjski prostor.

 

Ako ne želite da postavite mermerne radne površine ili podove, onda mermerne ploče za seckanje ili kuhinjski pribor predstavljaju lak način da postignete ovaj moderan izgled.

Zlato

Odstupite od uobičajenog nerđajućeg čelika i uvedite zlatne detalje u vašu kuhinju za ozbiljnu dekadenciju. Možete da odete i korak dalje tako što ćete da zamenite instalacije i dodatke poput slavina i ručki na kuhinjskim ormarićima verzijama u boji zlata. Ili se usudite da budete drugačiji sa pozlaćenim kuhinjskim priborom ili escajgom. 

 

Još jedan predivan način da ubacite zlato u vašu kuhinju je osvetljenje. Bilo da odaberete izrazito glamurozni upadljivi svećnjak iznad kuhinjskog stola ili modernije svetiljke ili lustere upečatljivog stila, zlato može odlično da izgleda. Iako je obično skriveno, ovu ideju možete da upotrebite i za osvetljenje ispod ormarića.

Kristal

Kristal, sinonim za otmene večere, možete da dodate na najtradicionalnije načine tako što ćete uložiti u lep set čaša za piće ili šampanjac. Kristal takođe izgleda zadivljujuće – i izuzetno glamurozno – na instalacijama za osvetljenje. Postoji pregršt stilova kristalnih svetiljki za kuhinju: od modernih lustera do upadljivih svećnjaka. 

 

Ako želite da postignete suptilan utisak pomoću kristala, pokušajte da dodate kristalne ručke ili držače na kuhinjske ormariće. 

Baršun

Koristite mekane materijale poput baršuna ili svile na tepisima, zavesama, presvlakama i jastučićima za skupocen izgled. Baršun i svila odišu bogatstvom, a udobni su. Za čisti glamur odaberite tamnije nijanse poput crne, teget ili tamnosive. 

Lan

Prirodni materijali poput izuzetno kvalitetnog lana se odavno koriste da kuhinji dodaju malo sofisticiranosti i klase bez preterivanja. Uskladite tople sive tonove na ormarićima ili radnim površinama s malo klasične teget boje. Lanene rimske roletne ili zavese dodaće teksturu u svaki prostor. Takođe će da obezbede upečatljivu pozadinu za glamurozno osvetljenje. 

 

Pogledajte našu objavu o najnovijim vrhunskim trendovima u dizajnu kuhinja  za više inspiracije ili posetite neki naš studio  za više profesionalne pomoći oko uređaja. 

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions