Hvala na povratnim informacijama.
Dodali ste ovaj proizvod na listu želja.
Uklonili ste ovaj proizvod sa liste želja.
Lista želja je puna. Uklonite proizvode da biste dodali neke nove.

1 min. pročitaj

Kako da uklonite mrlje od čaja, kafe ili karmina sa šolja i čaša?

Kako da uklonite mrlje od čaja, kafe ili karmina sa šolja i čaša?
Kako da uklonite mrlje od čaja, kafe ili karmina sa šolja i čaša?

 

 

Mrlje u boji poput mrlja od čaja, kafe ili karmina se teško potpuno uklanjaju u mašini za pranje sudova. Pogledajte da li će nešto od navedenog da reši problem.

 

 

 

Proverite da li je odabran odgovarajući program

 

Program pranja koji ste odabrali možda nije pogodan za vrstu sudova koje želite da operete. Za veoma zaprljane sudove, odaberite program sa većom temperaturom i dužim ciklusom pranja.

 

 

 

Izbegavajte pranje oštećenog posuđa

 

Mrlje u boji se ne mogu potpuno očistiti ako su sudovi oštećeni. Mrlje mogu da ostanu u porama ili udubljenjima čak i nakon ciklusa pranja. Nemojte da perete takve predmete u mašini za pranje sudova.

 

 

 

Proverite da li se deterdžent čuva na odgovarajući način

 

Deterdženti u prahu koji se čuvaju na vlažnim mestima i stariji deterdženti se zgrudvaju i ne rastvaraju se dobro u pranju. Čuvajte deterdžent za mašinu za pranje sudova u zatvorenoj posudi bez vlage i daleko od previsoke temperature.

 

 

 

Proverite da li je uređaj ispravno napunjen

 

Možda šolje i čaše stavljate na pogrešan način ili stavljate previše sudova u mašinu. Proverite da li su svi sudovi ispravno nagnuti i da nisu naslonjeni jedni na druge ili pokretne delove mašine za pranje sudova. Više informacija o tome kako da napunite mašinu za pranje sudova  potražite u našem vodiču. 

 

 

Možda biste ipak radije da se obratite nekom?