Allt du behöver veta om

Kombinerad tvätt/tork

Jag behöver hjälp med

FAQ's

Vi rekommenderar att du rengör maskinens pumpfilter var tredje månad eller när det är igentäppt. Det här filtret är monterat för att fånga främmande föremål som knappar eller mynt, och för att förhindra att dessa föremål kommer in i avloppsslangen. Den är placerad längst ned till höger på maskinen.

Det betyder att barnlåset är aktiverat. Du kan inte ändra program, temperatur, hastighet eller ytterligare funktioner när låset är aktiverat.

För att avaktivera barnlåset, tryck på den första och andra funktionsknappen samtidigt och håll i tre sekunder medan ett program är igång. Lamporna på knapparna blinkar när du gör det.

Du kan även ställa vredet för programval i läget På/Av när inget program är igång för att avaktivera låset.

Proceduren för att aktivera/avaktivera barnlåset kan variera beroende på modell. Se användarmanualen om procedurerna som beskrivs ovan inte fungerar. Om du har problem med att hitta användarmanualen kan du hämta den här med hjälp av produktens modellnummer.

Nej. Kombinerade tvätt/torkar från Beko har inte vändbara luckor.

Varje kombinerad tvätt/tork från Beko har ett unikt serienummer. Det sitter på ramen precis innanför luckan.

general-cta-image

Behöver du service på din produkt?

Fyll i formuläret för att registrera service på din Beko- produkt.