Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.
Hoe kunnen we helpen?

Selecteer een product Selecteer het probleem .
Hoe kunnen we helpen?

Opnieuw beginnen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het serienummer van mijn Beko staafmixer vinden?

Elke Beko staafmixer heeft een uniek serienummer. U vindt deze op de fabriekssticker. 

 

De locatie van de sticker is afhankelijk van het model van uw apparaat. Fabrieksstickers voor blenders bevinden zich aan de onderkant van het apparaat. Stickers voor de staafmixer bevinden zich achter op het handvat. 

Hoe lang kan ik mijn staafmixer achter elkaar gebruiken?

Uw staafmixer kan oververhit raken als u deze te lang achtereen gebruikt.

 

Laat de staafmixer niet langer dan tien seconden achter elkaar werken om oververhitting te voorkomen en laat hem daartussen steeds enkele seconden rusten. Als het apparaat oververhit raakt, laat het dan afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt.

Kan ik een staafmixer gebruiken om deeg te kneden?

U kunt de staafmixer gebruiken om deeg te kneden als er een deeghaak bij zit. Vergeet niet dat uw staafmixer oververhit kan raken als u deze te lang achter elkaar gebruikt.

 

Laat de staafmixer niet langer dan tien seconden achter elkaar werken om oververhitting te voorkomen en laat hem daartussen steeds enkele seconden rusten. Als het apparaat oververhit raakt, laat het dan afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt.  

Kan ik een staafmixer gebruiken voor kokendheet voedsel?

Dat kan, maar wees heel voorzichtig.

 

In wat voor schaal, beker of kan u hem ook gebruikt, zorg ervoor dat deze niet heel vol is. Hete vloeistoffen morsen gemakkelijker dan koude vloeistoffen en kunnen dan letsel veroorzaken.

Welk voedsel is geschikt voor mijn staafmixer? Welke ingrediënten kan ik verwerken met mijn staafmixer?

Staafmixers werken het beste met vochthoudende ingrediënten zoals soep, eieren of puree. 

 

Staafmixers zijn perfect voor het gladmaken van soep, pudding, puree of sauzen, rechtstreeks in de pan. Wees zeer voorzichtig wanneer u de staafmixer gebruikt met hete vloeistoffen. Deze morsen veel gemakkelijker dan koude vloeistoffen en kunnen dan letsel veroorzaken.

 

Afhankelijk van het motorvermogen kan uw staafmixer hardere ingrediënten verwerken, maar de messen kunnen hierdoor na verloop van tijd bot worden. Gebruik voor zeer harde ingrediënten zoals koffiebonen, ijsblokjes, nootmuskaat, granen of botten een blender of een foodprocessor.

Kan ik mijn staafmixer gebruiken om harde ingrediënten te malen?

Staafmixers werken het beste met vochthoudende ingrediënten zoals soep, eieren of puree. Afhankelijk van het motorvermogen kan je staafmixer hardere ingrediënten verwerken, maar na verloop van tijd kunnen de messen bot worden.

 

Gebruik voor zeer harde ingrediënten zoals koffiebonen, ijsblokjes, nootmuskaat, granen of botten een blender of een foodprocessor. 

Wat moet ik doen voordat ik de blender voor het eerst gebruik?

Reinig alle onderdelen die in contact komen met voedsel voordat u de blender voor de eerste keer gebruikt. Zorg dat de stekker van het apparaat niet in het stopcontact zit wanneer u de messen controleert. Raak de messen niet met uw blote handen aan. 

 

Maak de onderdelen van het apparaat schoon met warm water en een klein beetje milde reiniger. Droog alle onderdelen grondig af voordat u ze gebruikt. 

 

Het apparaat moet op een vlakke ondergrond worden gebruikt. Zorg ervoor dat het apparaat op een vlakke, gelijkmatige ondergrond staat voordat u het gebruikt.

Kan ik een blender gebruiken om deeg te kneden?

Als er een deeghaak bij uw staafmixer zit, kunt u deze gebruiken om deeg te kneden.

 

Blenders zijn verkrijgbaar met verschillende motorvermogens. Als het motorvermogen van uw blender aan de lage kant is, kan de blender oververhit raken wanneer u deze te lang achtereen gebruikt. Om oververhitting te voorkomen laat u het apparaat niet continu werken maar gebruikt u pulsen. Als het apparaat oververhit raakt, laat het dan afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt.  

Kan ik een blender gebruiken voor kokendheet voedsel?

Voor uw eigen veiligheid raden we u aan geen kokendheet voedsel in de blender te gebruiken. Als u warme gerechten zoals soep wilt bereiden, moeten de ingrediënten die u in de blender doet koud of lauwwarm zijn.

 

Voor het direct bereiden van hete soep raden we u aan een soepmaker te gebruiken.

Welk voedsel is geschikt voor mijn blender? Welke ingrediënten kan ik verwerken met mijn blender?

Blenders zijn ontworpen om een verscheidenheid aan ingrediënten met verschillende texturen te verwerken. Ze kunnen worden gebruikt voor ingrediënten zoals fruit, vlees, vis, kruiden, noten, kaas, brood, eieren en uien. 

 

Blenders zijn perfect voor het maken van gladde mengsels zoals soepen, romige sauzen, smoothies, milkshakes en pudding. Afhankelijk van het motorvermogen kunt u met de blender zelfs ijs malen. Ermee.

Wilt u liever iemand spreken?