Alles wat je moet weten over het

Blender

FAQ's

Elke Beko staafmixer heeft een uniek serienummer. U vindt deze op de fabriekssticker. 

 

De locatie van de sticker is afhankelijk van het model van uw apparaat. Fabrieksstickers voor blenders bevinden zich aan de onderkant van het apparaat. Stickers voor de staafmixer bevinden zich achter op het handvat. 

Uw staafmixer kan oververhit raken als u deze te lang achtereen gebruikt.

 

Laat de staafmixer niet langer dan tien seconden achter elkaar werken om oververhitting te voorkomen en laat hem daartussen steeds enkele seconden rusten. Als het apparaat oververhit raakt, laat het dan afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt.

U kunt de staafmixer gebruiken om deeg te kneden als er een deeghaak bij zit. Vergeet niet dat uw staafmixer oververhit kan raken als u deze te lang achter elkaar gebruikt.

 

Laat de staafmixer niet langer dan tien seconden achter elkaar werken om oververhitting te voorkomen en laat hem daartussen steeds enkele seconden rusten. Als het apparaat oververhit raakt, laat het dan afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt.  

Dat kan, maar wees heel voorzichtig.

 

In wat voor schaal, beker of kan u hem ook gebruikt, zorg ervoor dat deze niet heel vol is. Hete vloeistoffen morsen gemakkelijker dan koude vloeistoffen en kunnen dan letsel veroorzaken.

Staafmixers werken het beste met vochthoudende ingrediënten zoals soep, eieren of puree. 

 

Staafmixers zijn perfect voor het gladmaken van soep, pudding, puree of sauzen, rechtstreeks in de pan. Wees zeer voorzichtig wanneer u de staafmixer gebruikt met hete vloeistoffen. Deze morsen veel gemakkelijker dan koude vloeistoffen en kunnen dan letsel veroorzaken.

 

Afhankelijk van het motorvermogen kan uw staafmixer hardere ingrediënten verwerken, maar de messen kunnen hierdoor na verloop van tijd bot worden. Gebruik voor zeer harde ingrediënten zoals koffiebonen, ijsblokjes, nootmuskaat, granen of botten een blender of een foodprocessor.

Staafmixers werken het beste met vochthoudende ingrediënten zoals soep, eieren of puree. Afhankelijk van het motorvermogen kan je staafmixer hardere ingrediënten verwerken, maar na verloop van tijd kunnen de messen bot worden.

 

Gebruik voor zeer harde ingrediënten zoals koffiebonen, ijsblokjes, nootmuskaat, granen of botten een blender of een foodprocessor. 

Reinig alle onderdelen die in contact komen met voedsel voordat u de blender voor de eerste keer gebruikt. Zorg dat de stekker van het apparaat niet in het stopcontact zit wanneer u de messen controleert. Raak de messen niet met uw blote handen aan. 

 

Maak de onderdelen van het apparaat schoon met warm water en een klein beetje milde reiniger. Droog alle onderdelen grondig af voordat u ze gebruikt. 

 

Het apparaat moet op een vlakke ondergrond worden gebruikt. Zorg ervoor dat het apparaat op een vlakke, gelijkmatige ondergrond staat voordat u het gebruikt.

Als er een deeghaak bij uw staafmixer zit, kunt u deze gebruiken om deeg te kneden.

 

Blenders zijn verkrijgbaar met verschillende motorvermogens. Als het motorvermogen van uw blender aan de lage kant is, kan de blender oververhit raken wanneer u deze te lang achtereen gebruikt. Om oververhitting te voorkomen laat u het apparaat niet continu werken maar gebruikt u pulsen. Als het apparaat oververhit raakt, laat het dan afkoelen voordat u het opnieuw gebruikt.  

Wij zijn er voor jou!

Of je nu advies nodig hebt over een product, accessoires wilt kopen of ons simpelweg feedback wilt geven, wij zijn er voor jou.

(888) 352-2356 Maandag tot en met vrijdag 8u00 - 17u30 (CST)

Heb je meer hulp nodig?

Vind FAQ's, videogidsen, artikels en meer.