Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Weet je zeker dat je je vergelijkingslijst wilt wissen?
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.
Kleine designideeën met veel inhoud
Kleine designideeën met veel inhoud

Leestijd: 3 m

Kleine designideeën met veel inhoud

Beko-SlimDryer-1920x600

Kleiner formaat, even grote capaciteit! Met de Beko SlimDryer bespaar je wel 23% ruimte zonder in te boeten aan droogcapaciteit in je badkamer.

In een ideale wereld beschikken we allemaal over een grote wasruimte met plaats voor wasmachines, droogkasten, strijkplanken, rekken voor schoon en vuil wasgoed.

 

Maar zelfs als je zo'n wasruimte hebt in je woning, blijft het een hele uitdaging om alles praktisch in te richten. We hebben het tenslotte over een multifunctioneel deel van je huis waar van alles verplaatst moet worden omdat er telkens andere activiteiten plaatsvinden, zoals wassen, opvouwen, strijken...

 

Helemaal moeilijk wordt het pas als je maar een kleine oppervlakte hebt waar je de was moet doen.

 

Er bestaan heel wat leuke ideeën om kleine wasruimtes functioneel en aantrekkelijk in te richten. Zelfs als het om een berginkje gaat dat aansluit op de keuken, kun je het groter doen lijken dan het is. Zullen we samen even kijken hoe je het maximum kunt halen uit een kleine wasruimte?

 

Zorg voor een goede organisatie

 

Als de opslagmogelijkheden in het washok niet goed georganiseerd zijn, dan verliest het veel van zijn nut. Zet daarom kleinere containers, zoals manden en bakken, in alle hoeken van je washok zodat je optimaal gebruik kunt maken van je opslagruimte.

 

Vergeet de muren niet

 

Een lege muur in het washok kan nuttig zijn. Hang decoratieve haken aan de muur of hang waszakken op om vuile kleren in te deponeren. Zo maak je ruimte vrij voor andere dingen die je nodig hebt, zoals een vuilnisbak. 

 

Gebruik de ruimte boven de wasmachine en droogkast.

 

Als je wasmachine en droogkast naast elkaar staan in plaats van op elkaar, zet er dan manden of bakken bovenop. Dat is niet alleen een stijlvolle oplossing, je kunt ook snel bij allerlei items die je dagelijks nodig hebt, zoals detergent, bleekmiddel, wasdrogerballen, droogtrommeldoekjes...

 

Schilder een kleine ruimte niet in een donkere kleur

 

Gebruik in plaats daarvan een lichte kleur zodat de ruimte groter lijkt. Ook koude kleuren creëren een gevoel van ruimte.

 

Decoreer het washok niet met onnodige voorwerpen

 

Zelfs als een schilderij uitstekend bij de kleur en de stijl van de wasruimte past, hang het daar niet op. Decoreer je washok liever met spullen waarin je iets kunt opbergen. Hang felgekleurde mandjes aan de muur of schilder de kasten wit en versier ze met leuke handgrepen.

 

Besteed aandacht aan de verlichting

 

Zorg ervoor dat de wasruimte helder verlicht is. Kies voor armaturen die je iets lager dan het plafond moet hangen in plaats van verlichting die gelijk met het plafond hangt.

 

Zonder de wetten van de fysica te doorbreken heeft Beko jou meer ruimte gegeven en kun je nog altijd massa's was ineens drogen.

 

Met de Beko SlimDryer kun je nu 7 kg wasgoed drogen in een kleinere machine. Verander niets aan je berg wasgoed, maar doe het kleiner. 

 

Je kunt nu tot 23% ruimte besparen ten opzichte van standaarddroogkasten, de ideale oplossing voor gezinnen die elke vierkante meter optimaal willen benutten.

 

Beko

Licensee limited to certain jurisdictions