Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.
Duurzaamheid duurt het langst: milieubewust met Beko
Duurzaamheid duurt het langst: milieubewust met Beko

Leestijd: 1 m

Hero-banner-large_Desktop_1920x600px
Hero-banner-large_Mobile_375x600px

Duurzaamheid duurt
het langst:
milieubewust met Beko

 

Wie voor het milieu kiest, voelt dat op lange termijn ook in de portemonnee. Tenslotte gaan duurzaamheid en zuinigheid hand in hand terwijl verspilling juist de vijand is. Of dit nu gaat om energie- of voedselverspilling, je wilt beide zoveel mogelijk tegengaan. Beko staat op de lijst van de honderd meest duurzame bedrijven ter wereld. Dagelijks zijn zij bezig om op een duurzame manier te innoveren. En daar pluk ook jij de vruchten van. Zo ben jij ook duurzaam bezig, zonder dat je er iets extra’s voor hoeft te doen!

 

Tot €200,- retour bij aankoop van een Beko koelvriescombinatie met HarvestFresh™

 

Met HarvestFresh™ kom je koel de zomer door!

Hou jij ook zo van heerlijk knapperige groente of lekker zoet fruit? Dan is het natuurlijk wel zonde als jouw favoriete gezonde snack niet meer lekker is omdat je ‘m te lang onaangeroerd in de koelkast hebt laten liggen. Dit hoeft vanaf nu ook niet meer te gebeuren dankzij slimme uitvindingen zoals de HarvestFresh™-lade van Beko. In deze speciale lade blijven jouw groente en fruit tot wel 5 dagen langer vers.

Energiezuinig koelen: goed voor het milieu

Wie milieubewust wilt leven, moet vaak goed opletten. Gelukkig maken fabrikanten van gevreesde energievreters, zoals witgoedapparaten, het steeds makkelijker om milieubewust en energiezuinig te leven zonder dat je daar zelf veel voor moet doen. Met een goede koelkast wordt energiezuinig koelen dan ook makkelijk.

 

Je boodschappen efficiënt opbergen met Beko

Iedereen heeft natuurlijk graag een goedgevulde koelkast. Maar dan kan het al snel gebeuren dat je koelkast té vol raakt en je niets meer kunt vinden. Het gevolg? Weken later ligt je koelkast vol beschimmelde boodschappen: zonde en onnodige voedselverspilling. Gelukkig bieden de koel- vriescombinaties van Beko voldoende praktische opbergmogelijkheden.

 

Altijd gekoelde en verse vlees- en verswaren

Zin in een goed stukje vlees? Of je nu houdt van een simpele hamburger of gaat voor een stukje Wagyu vlees: met de koelkasten van Beko wordt je vlees altijd optimaal bewaard.