Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

 

Innovaties in inbouwovens

 

Aantrekkelijke kookfuncties die het makkelijk maken om gezond te leven

Hero---Built-in-Ovens---1440x400

Soepel en stil deur openen en sluiten

SoftDoor™

Soepel en stil deur openen en sluiten

Wanneer je je handen vol hebt, kun je er vaak niets aan doen dat de ovendeur met een klap dichtslaat. SoftDoor™ heeft speciale scharnieren waardoor de deur langzaam open en dicht gaat. Nooit meer de ovendeur proberen te openen met je knie of je elleboog wanneer je je handen vol hebt, en geen harde klappen meer in de keuken.

Soepel en stil sluitende deur

SoftClose®

Soepel en stil sluitende deur

Niemand wil de knal horen van een ovendeur die dichtklapt, maar als je je handen vol hebt, is het lastig om de deur open te houden. Met de speciale scharnieren van SoftClose®-ovendeuren sluit de deur soepel en zachtjes. Geen vervelende klap meer als je ovenschotel klaar is!

Vleessonde voor perfect rood, rosé of doorbakken vlees

CookSense®

Vleessonde voor perfect rood, rosé of doorbakken vlees

Laat halfgaar of te gaar vlees je dag niet bederven. Met CookSense® hoef je niet meer te raden hoe lang het vlees nog in de oven moet braden. Je steekt simpelweg de sonde in het vlees en bevestigt het apparaat aan de ovenwand. Het meet de binnentemperatuur en vertelt je precies wanneer het vlees rood, rosé of doorbakken is, zodat het resultaat altijd perfect is.

Twee ovens in één

Split & Cook®

Twee ovens in één

Doe meer met je oven. Je kunt nu twee gerechten tegelijk bereiden zonder tijd of energie te verspillen. Met Split&Cook® kun je de oven in twee delen splitsen - met eigen ventilatoren, timers en temperatuurcontrole - om twee gerechten perfect te bereiden, zonder dat de geuren zich vermengen. Het lijkt net of je twee ovens in één hebt.

Combinatie van oven en microgolfoven, een maaltijd in een handomdraai

Combimicrogolfoven

Combinatie van oven en microgolfoven, een maaltijd in een handomdraai

Soms wil je lekker koken en soms wil je gewoon snel een maaltijd op tafel zetten. Dat kan nu allebei met hetzelfde apparaat. Tijdbesparende microgolftechnologie in combinatie met een conventionele oven: je kunt ze samen of apart gebruiken en zo twee keer zo snel en met half zoveel energie smakelijke maaltijden bereiden.

Robuuste deur die zware schalen en schotels kan dragen

Duurzame deur

Robuuste deur die zware schalen en schotels kan dragen

Soms is het lastig om hete, zware schotels en schalen uit de oven te halen. De duurzame deur kan een gewicht aan van maar liefst 22,5 kg. Dat is 20% meer dan een gewone ovendeur! Je kunt je gloeiend hete schotel dus even laten rusten op de open ovendeur, zodat jij even op adem kunt komen.

Gemakkelijk reinigen met stoominjectie

SteamShine+®

Gemakkelijk reinigen met stoominjectie

Nooit meer schrobben of aangekoekt vet en verbrande voedselresten uit je oven schrapen. Met SteamShine+® doet je oven het werk voor je door stoom in de ovenruimte te injecteren, terwijl de oven tot 95 °C wordt verwarmd. Het vet en de voedselresten in de oven worden zacht, zodat je het vuil in een handomdraai wegveegt.

Helder overzicht van wat er binnen gebeurt

Halogeenverlichting

Helder overzicht van wat er binnen gebeurt

Wil je zien hoe het met je ovenschotel gaat, maar wil je de deur niet opendoen om geen warmte te verliezen? Met de halogeenverlichting kun je de hele oven overzien, zodat je je culinaire creaties in de gaten kunt houden met de deur stevig dicht.

Homogeen bakken en braden op meerdere niveaus

Surf®

Homogeen bakken en braden op meerdere niveaus

Eindelijk rijst je gebak perfect gelijkmatig. In Surf®-ovens wordt warme lucht vanaf de zijwanden en achterwand geblazen, zodat overal in de oven dezelfde temperatuur wordt bereikt. Dankzij deze gecontroleerde luchtcirculatie kun je ook tegelijk op meerdere niveaus bakken en braden, zonder dat de smaken zich vermengen. Al je gerechten komen dus perfect uit de oven.

Vet-absorberende wanden

Katalytische wanden

Vet-absorberende wanden

De oven boenen met een agressief reinigingsproduct is geen pretje. Katalytische wanden aan de achterkant en zijkanten van je oven maken gebruik van slimme wetenschap om vet te absorberen en geurtjes te verminderen. Dus kun je je energie gebruiken voor leukere dingen.

Luchtiger en knapperiger bakken

SteamAid™

Luchtiger en knapperiger bakken

Huisgemaakt banket zou lekkerder moeten zijn, maar hoe krijg je zo'n mooie, knapperige korst? SteamAid™ injecteert stoom in de ovenruimte om brood en banket knapperig van buiten en luchtig van binnen te krijgen. Geen taai brood of uitgedroogd gebak meer.

Intensieve reiniging zonder chemicaliën

Pyrolytische zelfreiniging

Intensieve reiniging zonder chemicaliën

Agressieve chemicaliën, ingebrande vlekken, eindeloos schrobben… vergeet het allemaal maar. Met pyrolytische zelfreiniging wordt de oven verwarmd tot 480 °C, waardoor voedsel- en vetresten in as veranderen dat je gemakkelijk weg kunt vegen. Het programma duurt twee uur voor sterke vervuiling en negentig minuten voor lichte vervuiling, waarbij het laatste programma 25%* minder energie verbruikt.*Getest door interne laboratoria

Veilig en gemakkelijk uit de oven halen

Telescopische rekken en platen

Veilig en gemakkelijk uit de oven halen

Als je regelmatig worstelt om een zware schaal uit de oven te krijgen, maken telescopische rekken en platen het leven een stuk gemakkelijker. Dankzij het runnersysteem kun je de plaat of het rek helemaal uit de oven trekken (of voor 2/3 bij de gedeeltelijk telescopische versie), terwijl je schaal kan blijven staan.

Grotere capaciteit in standaardafmetingen

CookMaster®

Grotere capaciteit in standaardafmetingen

Met te weinig ruimte in je oven kan koken lastig zijn, vooral als je een groot gezin hebt of vaak vrienden te eten krijgt. CookMaster®-ovens hebben een capaciteit van maar liefst 82 liter. Je kunt tot vijf bakplaten of roosters tegelijk gebruiken, allemaal binnen de afmetingen van een standaardoven.

Pizza in pizzeriastijl in vijf minuten

PizzaPro™

Pizza in pizzeriastijl in vijf minuten

Als je huisgemaakte pizza's eruitzien als papperige stukken brood met tomatensap, is het tijd voor PizzaPro™. Je kunt de oven opstoken tot maar liefst 310 ⁰C, zodat je in vijf minuten een pizza op tafel zet die zo uit de pizzeria lijkt te komen. Het duurt waarschijnlijk langer om iedereen ervan te overtuigen dat het geen afhaalpizza is.