Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Weet je zeker dat je je vergelijkingslijst wilt wissen?
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

Over ons

Over Beko

Ons verhaal begint in 1955, in de periode dat witgoed in elk huishouden een vaste waarde werd. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot Europa’s favoriete

merk van vrijstaande huishoudelijke toestellen.

 

 

De afgelopen twintig jaar hebben we ons gericht op innovatie om het leven van onze klanten gemakkelijker en gezonder te maken. Het gebruiksgemak en de praktische technologieën van onze producten hebben ons tot het snelst groeiende merk op de Europese markt gemaakt.

0M
Tevreden klanten

We hebben voortgebouwd op onze 60 jaar ervaring en innovatie, wat heeft geleid tot...

30K

Committed employees

130+

Countries served

22

Global factories

 
 
 
Ons doel

Ons doel is om nieuwe generaties in staat te stellen om gezonder te leven. We richten ons op de ontwikkeling van producten die een gezonde levensstijl stimuleren, van keukenapparatuur waarin voedingsstoffen behouden blijven tot koelkasten die voedsel langer beter bewaren. Met onze producten bespaart u tijd en moeite, zodat u die tijd in uzelf en uw gezin kunt steken.

 

Om ons doel verder uit te breiden, hebben we partnerschappen opgezet met 's werelds grootste organisaties op het gebied van gezondheid en sport, zoals UNICEF en het herenbasketbalteam Fenerbahçe. Hierdoor konden we enorm veel kennis opdoen en invloed uitoefenen, om zowel kinderen als ouders aan te moedigen om voor een gezonde levensstijl te kiezen.

Ons eerste wereldwijde initiatief

 

om obesitas bij kinderen te bestrijden:

 

#EatLikeAPro

Tegen 2025 zullen wereldwijd 70 miljoen kinderen aan obesitas lijden. Daarom hebben we in 2017 een wereldwijd initiatief gestart om de dramatische stijging van obesitas bij kinderen over de hele wereld te bestrijden: Eat Like a Pro, oftewel 'Eet als een prof'.

 

In de #EatLikeAPro-campagne draait het allemaal om hoe de grootste sterren ter wereld succes hebben kunnen boeken door zich op hun gezondheid te focussen om zo hun prestaties te optimaliseren.