Sve što trebate znati o

Mašina za sušenje veša

Najčešće postavljana pitanja

Vaša mašina za sušenje veša mora stajati ravno i uravnoteženo na nožicama kako bi radila ispravno. Pokušajte ljuljati uređaj sa strane na stranu ili naprijed i nazad. Ako se mnogo ljulja, možda vam je pod neravan ili nožice uređaja nisu pravilno podešene. Koristite libelu da provjerite balans uređaja. 

 

Podesite nožice tako što ćete ih dohvatiti ispod uređaja i pronaći sigurnosne matice na njima. Opustite ih i okrenite nožice u pravcu kazaljke na satu ili suprotno, sve dok ne budu čvrsto stajale na podu. Ponovo zategnite sve sigurnosne matice rukom.

Većina mašina za sušenje veša Beko imaju vrata kojima se može promijeniti strana otvaranja. Provjerite u uputstvu za upotrebu da li ih ima i vaš model. Da biste izmjenili stranu otvaranja vrata, pratite uputstva iz priručnika. Ako ne možete pronaći priručnik, preuzmite ga ovdje navodeći broj modela svog proizvoda.

general-cta-image

Tu smo za vas!

Bilo da vam je potreban savjet o proizvodu, bilo da ste otišli kupiti dodatnu opremu ili jednostavno želite dati povratne informacije - mi smo tu za vas.

+387 33 902 945 Ponedjeljak-Petak 08:00 - 16:00 Subota 09:00 t-o 14:00

Trebate više podrške?

Pronađite često postavljana pitanja, video vodiče, članke i još mnogo toga.