Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.
Technologische snufjes uitgelegd
Technologische snufjes uitgelegd

Leestijd: 3 m

Technologische snufjes uitgelegd

Beko_blog_1
Beko_blog_1

Face it: Er is veel kans dat je de Nobelprijs voor huishoudkunde niet gaat winnen. Al die extra hulpstukken van de stofzuiger: geen idee waar die voor dienen. Wanneer je welk programma van je afwasmachine moet gebruiken: euh. Oh wee als er een lampje begint te knipperen. Dan ga je in paniek de handleiding (die je nog nooit bekeek) doorbladeren. Maison Slash en huishoudspecialist Beko to the rescue! De komende weken nemen we vijf essentiële huishoudtoestellen onder de loep en leggen we je de beste snufjes uit. Super eenvoudig. In het Nederlands. For dummies. Eerst aan de beurt: de teerbeminde wasmachine die nu meer kan dan ooit. Maar je moet wel weten hoe het werkt natuurlijk. Lees dus zeker verder om de handigste stuff te leren kennen! 

Ik heb geen flauw idee waar al die knopjes en symbolen voor dienen, dus ik pak altijd hetzelfde wasprogramma

Elke

Van retro tot eco!

 

De wasmachine heeft de laatste decennia een hele weg afgelegd. In de jaren’ 80 deed ons moeder nog wasjes op het terras in zo’n retrocentrifuge. Daarna stonden je tuinbroek en sponzen shortjes stijf van de zeep. Vandaag de dag zijn wasmachines hypermoderne hoogtechnologische ecofriendly apparaten. Alleen hebben we vaak koudwatervrees om die technologie te gebruiken of zoals slashparent Inge het zegt: “Ik heb geen flauw idee waar al die knopjes en symbolen voor dienen, dus ik pak altijd hetzelfde programma. Jammer hé? “ Dringend tijd om iets te doen aan dat gat in je kennis. Of je nu een gloednieuwe wasmachine hebt of je oude roestbak het elk moment kan begeven, deze functies wil je gewoon kennen.

 

 

 

Ga lekker los met een Autodose

 

Ben jij zoals slashparent Sarah als het gaat over de hoeveelheid wasmiddel die je bij je kledij en handdoeken kapt? Sarah: “Ik giet wat product in mijn wasbol en smijt het erbij. Klaar!” Of ben je eerder zoals Vicky: “Ik heb net ontdekt dat ik al jaren mijn wasproduct in het verkeerde bakje giet. Woops!” Voor zoveel onkunde is er één oplossing en dat is een wasmachine met een AutoDose-functie. Hét van hét, als je het ons vraagt! Kortweg zorgt deze functie ervoor dat je je wasmiddel en wasverzachter (als je dat gebruikt) maar éénmaal om de zoveel wasbeurten moet toevoegen. Je wasmachine weegt elke keer hoeveel product er exact nodig is. Dat is meestal belachelijk weinig. Resultaat? Je verbruikt veel minder wasproduct. Je bespaart dus geld en het is beter voor ons leefmilieu. Wasjes draaien, gaat nog sneller en gemakkelijker dan ooit. Slashparent-style all the way! (Sidenote: Je kan die AutoDose ook afzetten voor uw speciale wasproductjes).Bereidingswijize:

 

 

 

Stain of steam? Allebei subliem! 

 

Koken met stoom, dat kennen we. Laat de springrolls nog maar eens passeren. Maar wassen met stoom? Wat is daar het nut van? Wel, SteamCure Technologie doet stoom opstijgen uit de onderzijde van je trommel. Ideaal aan het begin van een wascyclus om het oppervlakkige vuil op de kleren van je kinders los te weken. Daar moet je alvast op voorhand niet meer op frotten. Je kan het ook gebruiken aan het einde van een wascyclus om minder kreuken te hebben in die rothemden. Of zoals slashparent Sam het zegt: “Strijken, ain’t nobody got time for that. “

 

Heb je echt hardnekkige vlekken op die mooie hipsterkleertjes van je klein mannen? Dan is een wasmachine met een StainExpert-programma de max! Dankzij een speciaal inweekprogramma en het afwisselen van temperaturen krijg je vlekken zoals chocolade, gras, bloed en nog vele andere boosdoeners uitgewassen zonder voorbehandeling of speciale wasproducten. Dat bespaart je weer een rondje kip-zonder-kop chemische pottekes uitproberen. De natuur dankt u! 

 

 

 

Er zit meer in een wasmachine dan je denkt!

 

Toegegeven, we raakten hier slechts onze favoriete puntjes van de ijsberg aan. Er zijn nog massa’s andere functies te ontdekken aan moderne wasmachines, zoals die van Beko. Programma’s voor korte wasjes, om uw wasmachine zichzelf te laten reinigen, om nog meer energie te besparen, … Het bestaat allemaal. Weet ge wat? Bij de keuze voor een nieuwe wasmachine laat je de breinbrekers van handleidingen gewoon voor wat ze zijn. Ga in plaats daarvan eens rustig de eenvoudige uitleg lezen online. Voila, hier een link! Plus, durf ook in 't echt eens zo’n speciaal programma uit te testen. Toch wat angstig? Gebruik gewoon die mottige blouse of training van je partner als proefkonijn. Dan kan er echt niets meer mislopen. Buiten je relatie dan.