Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Weet je zeker dat je je vergelijkingslijst wilt wissen?
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.
Orde in mijn frigo, hoe doe je dat?
Orde in mijn frigo, hoe doe je dat?

Leestijd: 3 m

Orde in mijn frigo, hoe doe je dat?
Verwarde dame met rommelige frigo
Verwarde vrouw met overvolle frigo
blog

Niets zo essentieel in de keuken als je koelkast. Zonder deze uitvinding moesten we nog altijd alles wecken, drogen en pekelen. Stel je voor! Hoewel de moderne ijskast sinds midden 20ste eeuw je voedsel eenvoudig bewaart, ontvingen we een lawine aan huishoudelijke frustraties van slashparents op onze sociale media. Jouw koelkast? Te klein, te luid, stinkend, vol water en aangevroren! Samen met Beko doen we jullie hilarische frustraties én de nieuwste snufjes in het land der frigo’s uit de doeken. Wist je dat er zoiets bestaat als een FlexiLift, waarbij je schapjes in hoogte kan verstellen terwijl de fles ketchup er nog opstaat? Whuuut? Nee? Lees zeker verder!

In mijn frigo is alles op en achter elkaar gestapeld. Ik moet graven om iets te vinden.

Elke

Realitycheck!

 

Wel grappig, maar helaas: Een groot deel van jullie frigo-frustraties zullen zelfs in 2050 pijnlijke realiteit blijven. Sorry Els, Barbara, Bieke en consorten!  Geen enkele koelkast laat automatisch een dozijn beschimmelde pottekes a.k.a biologische experimenten vanzelf verdwijnen. Als je alleen maar gezonde stuff in je winkelkarretje smijt, kan zelfs de beste koelkast de kerstomaatjes na acht uur ’s avonds niet omtoveren in een familypack tiramisu. De moderne frigo zal je partner en kinderen ook niet afleren om geen halfopen blik sardientjes vanachter op ’t schap te deponeren. Hoewel voor dat laatste probleem misschien wel een andere oplossing bestaat! 

 

 

Geen Tetris meer, maar wel overzicht!

 

De meest gelezen frustratie wordt goed door slashparent Leen geformuleerd: “In mijn frigo is alles op en achter elkaar gestapeld. Ik moet graven om iets te vinden. Soms krijg ik de deur amper dicht. Een grote pot erin? Vergeet het!” 

Dat is zo herkenbaar Leen! Of je nu een bende stevige eters in huis hebt of werkt met een weekmenu, je hebt genoeg schappen en schuiven nodig. Bij Beko hebben ze koelkasten in alle formaten, zelfs tot een grootte van 402 liter! Genoeg ruimte dus om alle zuivel, drank, charcuterie en groenten voor een hele week overzichtelijk te stockeren. Bye bye Tetris voor gevorderden! Hallo overzicht! 

 

 

Geen behaarde yoghurt en pompoen met HarvestFresh en een CoolRoom!

 

Wist je dat vlees, vis en zuivel beter bewaren op een lagere temperatuur dan de doorsneekoelkast voorziet? Of dat groenten en fruit hun vitamine C en smaak- en voedingsstoffen sneller verliezen in ‘t pikdonker? Slashparent Annabel legt het uit: “Mijn restjes beschimmelen super snel en mijn sla vriest vast aan de achterwand van mijn koelkast.”

Jakkes! Laat de volgende koelkast die je koopt, voorzien zijn van een speciale CoolRoom! In deze zone wordt je eten net boven het vriespunt en met de juiste vochtigheidsgraad bewaard. Voor je groenten en fruit bestaat er nu iets zoals een HarvestFresh-systeem. In een speciale schuif wordt met blauw licht een dag- en nachtritme nagebootst waardoor je groenten en fruit blijven fotosynthetiseren en veel langer vers blijven! Endawerktecht! Zot! 

 

 

Doe de FlexiLift! 

 

Misschien behoort een grotere koelkast niet tot je opties? Kleine keukens en al. Snappen we! Slashparent Jan: “De rekjes en schappen in mijn koelkast staan te dicht bij elkaar. Grote flessen passen er niet in of vallen op de grond. Miserie!”

Introducing the FlexiLift! Dat is geen yogapose, maar een systeem om de plaats van je deurrekken en schappen tot wel acht centimeter te verschuiven. Gewoon door op twee knopjes te drukken. Terwijl alle stuff er nog opstaat. Shocking! Dat willen wij! 

 

 

Bye bye frustratiefrigo, hallo koelkast 2.0

 

Wij kijken nu een beetje argwanend naar onze oude, stinkende, aangevroren en geriatrische koelkast, net zoals slashparent Bert. Hij houdt zijn koelkast letterlijk met ducktape bijeen. Bert: "De kwaliteit van de schapjes is zo vreselijk dat de fles wijn die ik nog eens probeerde op te bergen op de grond viel. Gevolg? Rode vlekken op het parket en kinderen die denken dat je aan't doodbloeden bent."

 

 

Omg! Waarom kan je koelkast ook niet gewoon fresh, cool en flexi zijn? Zoals die van Beko hé, haha! Daar stopt het echter niet met allerlei straffe snufjes. Zo moet slashparent Valérie die haar koelkast niet zo smetteloos vindt, zeker eens een HygieneShield checken. Of wat gedacht van een ProSmart-invertercompressor, een actieve FreshGuard-geurfilter of een SmartTank? Meer info? Klik dan zeker hier! Breng je frustratiefrigo maar naar het containerpark!