Sve što trebate znati o

Pećnica

Najčešće postavljana pitanja

Da, to je normalno.

 

Kada gas gori, primarni proizvodi sagorijevanja su ugljen dioksid i voda u vidu pare. Zbog ovog se prilikom zagrijavanja pećnice stvara magla. Kada pećnica dostigne postavljenu temperaturu, vlaga će nestati, a sa njom i zamagljenost. Hrana sa visokim udjelom vlage, kao što su ćuretina i riba, može uzrokovati veću kondenzaciju nego inače.

To znači da je vaša pećnica podešena da se automatski izgasi nakon određenog vremena. Morate otkazati funkciju tajmera ako želite koristite manuelna podešavanja pećnice.

 

Uputstvo potražite u korisničkom priručniku. Ako ne možete pronaći priručnik, preuzmite ga ovdje navodeći broj modela svog proizvoda.  

To znači da su postavke za vrijeme na pećnici resetovane. Ovo se dešava kada nestane napajanja. Simbol će nestati kada podesite sat na pećnici. 

 

Uputstvo potražite u korisničkom priručniku. Ako ne možete pronaći priručnik, preuzmite ga ovdje navodeći broj modela svog proizvoda.  

general-cta-image

Tu smo za vas!

Bilo da vam je potreban savjet o proizvodu, bilo da ste otišli kupiti dodatnu opremu ili jednostavno želite dati povratne informacije - mi smo tu za vas.

+387 33 902 945 Ponedjeljak-Petak 08:00 - 16:00 Subota 09:00 t-o 14:00

Trebate više podrške?

Pronađite često postavljana pitanja, video vodiče, članke i još mnogo toga.