Hvala vam na povratnim informacijama.
Ovaj proizvod ste upravo dodali Vašoj listi želja
Upravo ste uklonili ovaj proizvod iz Vaše liste želja
Ne možete dodati više na listu želja
Ne možete dodati više na listu želja
Jeste li sigurni da želite obrisati listu za poređenje?
Možete porediti samo proizvode iz iste kategorije.
Upravo ste dodali stavku za poređenje. Samo naprijed!
Stavka je uklonjena sa vaše liste za poređenje.
Vaša lista za poređenje je puna!
Na listi se nalazi samo 1 proizvod. Dodajte još za poređenje.
itemModel.imageName
itemModel.imageName

Inovacije na kombinovanim frižiderima

 

Funkcije hlađenja sa svježinom koje zdrav život čine jednostavnim

Hero---Fridge-Freezers---1440x400
Hero - Fridge Freezers - 375x600

Bez inja, voće koje se duže čuva i brzo hlađenje.

Rezervoar za vodu za uštedu prostora

SlimTank™

Rezervoar za vodu za uštedu prostora

Dozatori za vodu ugodan su dodatak, ali rezervoar za vodu oduzima prostor na vratima, što uopšte nije ugodno. SlimTank™ je dizajniran tako da stane ispod uobičajene police u vratima tako da ne gubite bilo kakav kapacitet pohrane. Još uvijek možete smjestiti dvije boce od po 2,5 l ili bilo šta drugo što želite držati u vratima.

Jasan pogled na unutrašnjost

Led Illumination® (LED osvjetljenje)

Jasan pogled na unutrašnjost

Može biti teško vidjeti sve u svom frižideru, posebno u uglovima i na zadnjoj strani polica. Zavisno od modela, Led Illumination® ima LED svjetla na vrhu ili sa strane frižidera, tako da možete jasno vidjeti cijeli frižider. Takođe je energetski efikasnija od standardne rasvjete.

Staklene police visoke izdržljivosti

Sigurnosno staklo

Staklene police visoke izdržljivosti

Olakšajte brige oko stavljanja velikog i teškog lonca u frižider sa sigurnosnim staklom. Police od sigurnosnog stakla napravljene su od kaljenog stakla i mogu nositi teret do 25 kg. Otporne su na pukotine i ogrebotine puno bolje od neobrađenog stakla, tako da bezbrižno možete pohraniti teške predmete.

Automatska mašina za led

Ice+

Automatska mašina za led

Trčanje naprijed i nazad puneći posude za led je posljednja stvar koju želite raditi dok se zabavljate. Ice+ uzima vodu iz rezervoara ili dovoda vode (kod modela priključenih na napajanje vodom) i automatski pravi osam serija leda. To je 1,5 kg leda pritiskom na dugme.

Meso, riba i mliječni proizvodi duže svježi

CoolRoom®

Meso, riba i mliječni proizvodi duže svježi

Meso, riba i mliječni proizvodi trebaju niže temperature kako bi ostali svježi. CoolRoom® odjeljak ove proizvode održava malo iznad temperature smrzavanja i održava optimalnu vlažnost. Na taj način hrana ostaje svježa i puna ukusa i do dva puta duže.

Polica podesive visine u vratima

FlexiLift®

Polica podesive visine u vratima

Stavljanje svih namirnica u frižider može predstavljati izazov, posebno kod viših predmetima kao što su boce. FlexiLift® vam daje više kontrole kod pozicioniranja jedne od polica u vratima. Možete prilagoditi njenu visinu i do 8 cm, čak i kada je napunjena, što će vam dati više prostora ispod nje.

Od frižidera do zamrzivača jednim dodirom

MultiZone

Od frižidera do zamrzivača jednim dodirom

Bez obzira na to šta vam je na listi za kupovinu, fleksibilni odjeljak MultiZone trenutno vam daje dodatni prostor u frižideru ili zamrzivaču koji možete organizovati kako god želite. Pritiskom na dugme prilagodite temperaturu od -24°C do 10°C i nikada ne brinite kako ćete smjestiti sve te stvari iz prodavnice u frižider.

Sačuvan vitamin C u voću i povrću

Active Fresh Blue Light (Aktivno plavo svjetlo svježine)

Sačuvan vitamin C u voću i povrću

Svježa hrana ponekad izgubi vitamine ako se drži u frižideru. Active Fresh Blue Light™ pomaže voću i povrću da nastave fotosintezu, čuvajući nivo vitamina C, prirodne arome i hranjive sastojke u voću i povrću, održavajući ih svježim i do 30% duže. To znači manje kupovine za vas i zdravije obroke za porodicu.

Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke

ProSmart™ Inverter Kompresor

Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke

Ako frižider zuji, klokoće i troši previše energije, vrijeme je za zamjenu. Zahvaljujući svom inovativnom dizajnu, ProSmart™ Inverter kompresor omogućava brže hlađenje s manje energije i četiri puta tiši rad od prosječnih kompresora u frižiderima. Brže se prilagođava temperaturnim oscilacijama, duže održava hranu svježom i smanjuje račune za električnu energiju i to sve u isto vrijeme.

Dodatna ušteda energije

Režim odmora

Dodatna ušteda energije

Stavite svoj frižider u praznični duh kada krenete na odmor. Režim odmora štedi energiju isključivanjem frižidera, dok zamrzivač i dalje radi. Smrznuta hrana bit će sačuvana dok štedite na računima za energiju.

Maksimalno otklanjanje mirisa (do 90%)

FreshGuard®

Maksimalno otklanjanje mirisa (do 90%)

Jaki sir je odličan s grožđem, ali miris koji ostavlja u frižideru može biti dovoljan da vas potpuno odbije od hrane. FreshGuard® koristi poseban filter i UV LED diode kako bi neutralizovao molekule koje uzrokuju miris, održavajući miris u frižideru do 90% svježijim bez otpuštanja bilo kakvih štetnih plinova ili hemikalija.

Smanjeni su neželjeni mirisi i bakterije

Aktivni filter mirisa

Smanjeni su neželjeni mirisi i bakterije

Nema ništa gore od otvaranja vrata frižidera kada se iznutra osjeti smrad truleži. Zahvaljujući karbonskom filteru, aktivni filter mirisa uklanja mirise i bakterije iz hladnog zraka koji kruži u frižideru, održavajući hranu lijepom i svježom. Tako da bez obzira na to šta držite u frižideru, nećete morati držati nos zatvorenim kada ga otvorite.

Led za 40 minuta

FastIce®

Led za 40 minuta

Ne čekajte satima da se zabava ponovo pokrene kada vam ponestane leda. Zahvaljujući dodatnom ventilatoru pričvršćenom za mašinu za led, FastIce® stvara 100 g leda za samo 40 minuta, za što bi u standardnom zamrzivaču, trebalo 2 sata. Tako ćete biti spremni za iznenadna okupljanja u bilo koje vrijeme.

Podesivi smjer otvaranja vrata radi uklapanja u raspored u vašoj kuhinji

Reverzibilna vrata

Podesivi smjer otvaranja vrata radi uklapanja u raspored u vašoj kuhinji

Raspored u nekim kuhinjama zahtijeva da se vrata frižidera otvaraju u jednom smjeru a ne u drugom. Reverzibilna vrata omogućavaju postavljanje šarki i na lijevu i na desnu stranu jedinice, pa odlučite na koju stranu ćete otvarati vrata frižidera. Osim toga, možete udvostručiti svoj kapacitet hlađenja, stavljanjem dva frižidera jedan pored drugog i okrenuti vrata na jednom.

Voće i povrće svježe do 30 dana

EverFresh+®

Voće i povrće svježe do 30 dana

Svježe namirnice se nikada više ne moraju pokvariti. Precizna kontrola temperature i vlage smanjuje kondenzaciju u odjeljku za svježe namirnice, održavajući voće i povrće svježim i do 30 dana, tako da imate zdrave sastojke kad god ih zatrebate.

Lako pristupačne kocke leda

Twist & Serve kalup za led

Lako pristupačne kocke leda

Savijte ga, stisnite ga,udarite od površinu i neki kalupi za led i dalje neće popustiti. Twist & Serve kalup za led prevazilazi ove poteškoće jednostavnim savijanjem. Kockice se ispuštaju u posudu za led. Nema nereda, nema buke

90° otvaranje vrata radi praktičnosti

SmoothFit™

90° otvaranje vrata radi praktičnosti

Neke kuhinje imaju izazovan raspored s uređajima na nezgodnim mjestima. SmoothFit™ vrata ne prolaze pored bočne ploče kada se otvore 90 stepeni, što znači da frižider možete lako postaviti u ugao sobe ili pored zida, bez narušavanja jednostavnosti upotrebe. I odjeljci za svježe namirnice se mogu potpuno izvaditi!