Hvala vam na povratnim informacijama.
Upravo ste dodali ovaj proizvod na listu želja.
Upravo ste uklonili ovaj proizvod sa liste želja.
Vaša lista želja je puna. Uklonite proizvode da dodate nove.

Inovacije na mašinama za sušenje veša

 

Funkcije sušenja koje vaš život čine lakšim

Bez inja, voće koje se duže čuva i brzo hlađenje.

Inovativno grijanje, super brzo sušenje

RapiDry™

Inovativno grijanje, super brzo sušenje

Ponekad sastavljanje savršene odjevne kombinacije znači da vam treba brzo sušenje odjeće. RapiDry™ vam omogućava da pokrenete program brzog sušenja kad nemate dovoljno vremena. I još uvijek imate mogućnost odabira programa za uštedu energije, tako da šta god da imate na rasporedu, odaberite program koji vam najbolje odgovara.

Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke

ProSmart™ Inverter motor

Visoka efikasnost, visoka izdržljivost, nizak nivo buke

Ne uzbuđujte se zbog računa za električnu energiju i nemojte brinuti prilikom svakog sušenja odjeće. Zahvaljujući dizajnu motora bez četkica, ProSmart™ nudi energetsku efikasnost, niže nivoe buke i veću izdržljivost – sve u jednoj mašini. Sve to kako biste dobili najviše od mašine za sušenje veša bez poremećaja vašeg mjesečnog budžeta ili duševnog mira.

Kretanje bubnja poput talasa za nježniji tretman

AquaWave®

Kretanje bubnja poput talasa za nježniji tretman

Sušenje se može odraziti na vašoj odjeći. Zakrivljeno staklo na vratima sistema AquaWave® i posebno dizajnirane lopatice u bubnju koje okreću veš poput talasa, tretiraju odjeću nježnije i poboljšavaju performanse sušenja. Sljedeći put kada neko pohvali vašu odjeću, a vi odgovorite, 'Šta, ova stara stvar?' možda ćete govoriti istinu.

Specijalni program za vunenu odjeću perivu u mašini

Program za njegu odjeće Woolmark®

Specijalni program za vunenu odjeću perivu u mašini

Sušenje vunene odjeće na zraku je zastarjelo. Sada je tu program za njegu odjeće Woolmark® koji reguliše kretanje bubnja tako da vunenu odjeću perivu u mašini osuši s pažnjom koju ona zaslužuje. Nema potrebe da više brinete o tome hoće li se vaša dragocjena vunena odjeća skupiti ili oštetiti u mašini za sušenje veša.

Manje buke, mirniji dom

Tihi program

Manje buke, mirniji dom

Uključivanje mašine za sušenje dok beba spava je situacija u kojoj svi gube – ili će se beba probuditi ili se odjeća neće osušiti. No, tako je bilo nekad. Tihi program omogućava da vi i vaša porodica mirno spavate dok mašina za sušenje veša radi malo glasnije od šapata.

Savršeno sušenje, bez izbljeđivanja boja

EcoGentle™

Savršeno sušenje, bez izbljeđivanja boja

Navikli ste oblačiti odjeću svih boja, ali vam je garderoba izblijedjela. Šta se dogodilo? O, dogodila se mašine za sušenje veša. Sada možete koristiti tehnologiju EcoGentle™, koja čuva boje odjeće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji sušenja. Standardno kondenzatorsko sušenje djeluje skupa sa sistemom klimatizacije zraka kako bi se odjeća tretirala nježnije i mašina za sušenje bila energetski učinkovitija.