Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

1 min lezen

Hoe verwijder ik de luchtjes uit de wasmachine?

Hoe verwijder ik de luchtjes uit de wasmachine?
Hoe verwijder ik de luchtjes uit de wasmachine?

 

 

De wasmachine zorgt ervoor dat uw favoriete blouse en T-shirt schoon blijven. Het laatste wat u wilt, is dat het wasgoed muf ruikt. De beste manier om uw wasmachine fris te laten ruiken is door deze regelmatig te reinigen. Mochten er toch wat kwalijke luchtjes uit uw wasmachine komen, hebt u hier een paar tips om dit een volgende keer te voorkomen.

 

 

 

Voorkom schimmel

 

Schimmel is vaak de belangrijkste oorzaak als het gaat om een stinkende wasmachine. Er kan zich schimmel ophopen in de rubberen deurmanchet, de wasmiddellade en het vuilfilter. Zorg er dus voor dat u deze onderdelen schoon houdt.

 

 

 

Voer een programma uit met hogere temperaturen

 

U gebruikt wasmiddel en wasverzachter om uw kleding te reinigen, nietwaar? Wasmiddel en wasverzachter kunnen echter stank veroorzaken als ze tijdens een wasbeurt niet volledig worden opgelost en er restanten in de trommel achterblijven. Dit kan gebeuren door te wassen met lage temperaturen. Zorg dat u af en toe een heet wasprogramma gebruikt.

 

 

 

Zweetluchtjes

 

Onaangename luchtjes kunnen worden veroorzaakt door vochtige lucht die na een wasbeurt in de trommel achterblijft. Laat de deur na een wasbeurt vijftien minuten openstaan om de trommel te luchten.

 

 

 

Zelfreinigend programma

 

Misschien bent u wel de gelukkige eigenaar van een wasmachine met een zelfreinigend programma, zoals DrumClean+. Voer dit programma maandelijks uit om uw trommel fris te laten ruiken. Als uw machine deze functie niet heeft, kunt u een soortgelijk effect krijgen door het heetste wasprogramma zonder wasgoed of wasmiddel te draaien.

 

 

Wilt u liever iemand spreken?