Bedankt voor je feedback.
Je hebt dit product zojuist aan je verlanglijst toegevoegd.
Je hebt dit product zojuist van je verlanglijst verwijderd.
Je verlanglijst is vol. Verwijder producten om andere producten toe te voegen.
Are you sure you want to clear your wishlist?
Continue
Je kunt alleen producten uit dezelfde categorie vergelijken.
Je hebt zojuist een product toegevoegd om te vergelijken. Ga verder!
Het product is verwijderd uit je vergelijkingslijst.
Je vergelijkingslijst is vol.
Er staat maar één product op je lijst. Voeg meer producten toe om te vergelijken.

1 min lezen

Hoe kan ik roestvrijstalen oppervlakken schoonmaken?

Hoe kan ik roestvrijstalen oppervlakken schoonmaken?
Hoe kan ik roestvrijstalen oppervlakken schoonmaken?

 

 

De roestvrijstalen oppervlakken van uw huishoudelijke apparaten geven uw keuken een vleugje elegantie, maar kunnen lastig zijn om schoon te houden. 

 

Met deze aanwijzingen maakt u korte metten met vlekken op oppervlakken van roestvrij staal, of het nu gaat om vettige vingerafdrukken of om restjes lijm van kindertekeningen die op de koelkast zijn blijven plakken.

 

Als het gaat om roestvrij staal, verdient een voorzichtige aanpak altijd de voorkeur. Gebruik geen agressieve, schurende reinigingsmiddelen. Kies in plaats daarvan voor een zachte doek of spons en reinigingsproducten die speciaal voor roestvrij staal zijn bedoeld. Gewoon warm water werkt ook goed, vooral als u voor elke halve liter warm water een eetlepel zuiveringszout toevoegt.

 

Bevochtig de doek of spons met water of reinigingsmiddel. Neem de oppervlakken af in de richting van de korrel. Als u goed kijkt, zie u dat de korrel op roestvrijstalen oppervlakken in verticale of horizontale richting gaat.

 

Nadat u de oppervlakken hebt afgenomen, gaat u er nogmaals overheen met een zachte, droge doek om de watervlekken te verwijderen. Tot slot kunt u nog een dot polijstmiddel voor roestvrij staal aanbrengen. Veeg weer in de richting van de korrel.

 

 

 

En u bent alweer klaar. Volg gewoon deze stappen en uw roestvrijstalen oppervlakken zien er in een mum van tijd weer vlekkeloos uit!

 

 

Wilt u liever iemand spreken?