Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Aparate për kafe dhe çaj

rezultati (12)

CFM6401I

Makinë për kafe me filter (8 Gotë)

Makinë për kafe me filter (8 Gotë) CFM6401I
 • Aroma Selection: Kafe më e pasur, më intensive
 • Drip-stop:Mundësia për të hequr tenxheren gjatë vlimit pa rrëmujë
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CFM6350I

Makinë për kafe me filter (10 Gotë)

Makinë për kafe me filter (10 Gotë) CFM6350I
 • Drip-stop:Mundësia për të hequr tenxheren gjatë vlimit pa rrëmujë
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEG5311X

Aparat ekspresi (19 Bar)

Aparat ekspresi (19 Bar) CEG5311X
 • Lartësia e rregullueshme e sondës: Espresso në 3 madhësi filxhani
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEP5152B

Aparat ekspresi (15 Bar)

Aparat ekspresi (15 Bar) CEP5152B
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEG 3192 B

Aparat ekspresi (19 Bar)

Aparat ekspresi (19 Bar) CEG 3192 B
 • Lartësia e rregullueshme e sondës: Espresso në 3 madhësi filxhani
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEG 7302 B

Aparat ekspresi (19 Bar)

Aparat ekspresi (19 Bar) CEG 7302 B
 • Lartësia e rregullueshme e sondës: Espresso në 3 madhësi filxhani
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEG 7304 X

Aparat ekspresi (19 Bar)

Aparat ekspresi (19 Bar) CEG 7304 X
 • Lartësia e rregullueshme e sondës: Espresso në 3 madhësi filxhani
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEP 5302 B

Aparat ekspresi (15 Bar)

Aparat ekspresi (15 Bar) CEP 5302 B
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

CEP 5304 X

Aparat ekspresi (15 Bar)

Aparat ekspresi (15 Bar) CEP 5304 X
 • Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

TKM 8961 B

Aparat për kafe turke (1100 W, 6 Gotë)

Aparat për kafe turke (1100 W, 6 Gotë) TKM 8961 B
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

BKK 2300 Gri (EU)

Aparat për kafe turke (670 W, 3 Gotë)

Aparat për kafe turke (670 W, 3 Gotë) BKK 2300 Gri (EU)
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte

BKK 2300 Beyaz (EU)

Aparat për kafe turke (670 W, Gotë)

Aparat për kafe turke (670 W, Gotë) BKK 2300 Beyaz (EU)
 • CookSense: Ndalesa e saktë e derdhjes së shkumës, shkumë perfekte
rezultati (12)