Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

CEG5311X: Aparat ekspresi (19 Bar)

CEG5311X
CEG5311X
CEG5311X
shadow

Drag image left & right to rotate.

CEG5311X: Aparat ekspresi (19 Bar)

Presion 19 bar
Kapaciteti i rezervuarit të ujit 1500 mL
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Lartësia e rregullueshme e grykës

Espresso në 3 madhësi filxhani

Falë Lartësisë së Rregullueshme të Grykës, ju mund të shijoni espresson tuaj në 3 madhësi filxhanësh të ndryshëm - nga të vogla (40 mL) në të mesme (120 mL) te të mëdha (190 mL). Plus, nuk ka më spërkatje të shëmtuara të kafesë në banak kur përdorni filxhanë të vegjël!

Këmbë anti-rrëshqitëse

Mbështetje e fortë dhe e qëndrueshme

Këmbët kundër rrëshqitjes do të sigurojnë aparatin tuaj të espressos, duke e bërë atë të qëndrojë fortë dhe qëndrueshëm në tryezë

Specifikimet teknike

Programet

Rregullimi i madhësisë së gotës

Rregullimi i nivelit të bluarjes trashë

5
Dizajnet & materialet

Ngjyra

Çelik i pandryshkur
Performanca & Konsumimi

Presion

19 bar

Frekuenca

50 - 60 Hz

Tensioni

220 - 240 V
Përmasa & Pesha

Lartësia

32 cm

Thellësia

18.6 cm

Thellësia

41 cm

Pesha

7.5 kg

Lartësia e paketuar

44 cm

Gjerësia e paketuar

38.5 cm

Thellësia e paketuar

24 cm

Pesha e paketuar

9.2 kg
Karakteristikat & funksionet

Shkumëzues qumështi

Rezervuar i ndashëm uji

Lartësia e rregullueshme e grykës

Bluarje

Karakteristikat kryesore

Kapaciteti i rezervuarit të ujit

1500 mL

Tabaka për pikim që hiqet

Lartësia e rregullueshme e grykës

Rezervuar i ndashëm uji

Rregullimi i nivelit të bluarjes trashë

5

Shkumëzues qumështi

Mbështetje