Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HCA62640B: Aspirator (I pjerrët, 60 cm)

HCA62640B
HCA62640B
HCA62640B
HCA62640B
shadow

Drag image left & right to rotate.

HCA62640B: Aspirator (I pjerrët, 60 cm)

Klasa e efiçiencës së energjisë C
Lloji i pllakës I pjerrët
Numri i niveleve të energjisë 3
Ngjyra E zezë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Nuk është gjithmonë e lehtë të shihni qartë pllakën tuaj, veçanërisht nëse aspiratori bllokon dritën. Ndriçimi Led ® ndriçon pllakën tuaj në mënyrë të qartë që të mund të shihni saktësisht se çfarë po ndodh në tenxheret dhe tiganët tuaj

Filtra të sigurtë për enëlarëse

Filtër i lehtë për pastrim

Askush nuk dëshiron të lajë me dorë filtrat e yndyrshëm të aspiratorit dhe tani nuk keni pse të përdorni filtra të sigurt për larjen e enëve. Thjesht hidhni ato në pjatalarëse, zhvilloni një cikël normal dhe më pas ktheni përsëri në aspirator. Lehtë!

Specifikimet teknike

Performanca & Konsumimi

Klasa e efiçiencës së energjisë

C

Kapaciteti minimal i ventilimit

256 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

582 m³/h

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

48 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

67 dBA

Klasa e efikasitetit të dinamikës së lëngjeve (motorike)

D

Klasa e efikasitetit të ndriçimit

A

Klasa e efikasitetit të filtrimit të yndyrës

C

Konsumi total i energjisë

310 W

Konsumi mesatar vjetor i energjisë (kWh/vit)

93 kWh

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Teknologjitë

Filtrat e karbonit

Opsionale

Filtrat për larjen e enëve

Numri i filtrave të yndyrës

1
Funksionet

Numri i niveleve të energjisë

3
Dizajni

Lloji i pllakës

I pjerrët

Ngjyra

E zezë

Kontrollet

Kontroll me prekje

Numri i llambave

2

Fuqia e llambës

3 W

Dizajni i filtrit

Filtri i panelit perimetral të qelqit
Përmasa & Pesha

Lartësia

75 cm

Thellësia

59.6 cm

Thellësia

39.1 cm

Pesha

13.6 kg

Lartësia e paketuar

46.5 cm

Gjerësia e paketuar

46.5 cm

Thellësia e paketuar

69 cm

Pesha e paketuar

13.6 kg
Karakteristikat kryesore

Lloji i pllakës

I pjerrët

Gjerësia

60 cm

Lartësia

75 cm

Thellësia

39.1 cm

Klasa e efiçiencës së energjisë

C

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

48 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

67 dBA

Kapaciteti minimal i ventilimit

256 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

582 m³/h

Numri i niveleve të energjisë

3

Ngjyra

E zezë

Product Series

b300

Mbështetje