Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

HCP61310W: Aspirator (Montuar në murë, 60 cm)

HCP61310W
shadow

Drag image left & right to rotate.

HCP61310W: Aspirator (Montuar në murë, 60 cm)

Klasa e efiçiencës së energjisë D
Lloji i pllakës Montuar në murë
Numri i niveleve të energjisë 3
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia

Karakteristikat

Ndriçimi Led®

Pamje e qartë e asaj që gatuan

Nuk është gjithmonë e lehtë të shihni qartë pllakën tuaj, veçanërisht nëse aspiratori bllokon dritën. Ndriçimi Led ® ndriçon pllakën tuaj në mënyrë të qartë që të mund të shihni saktësisht se çfarë po ndodh në tenxheret dhe tiganët tuaj

Filtra të sigurtë për enëlarëse

Filtër i lehtë për pastrim

Askush nuk dëshiron të lajë me dorë filtrat e yndyrshëm të aspiratorit dhe tani nuk keni pse të përdorni filtra të sigurt për larjen e enëve. Thjesht hidhni ato në pjatalarëse, zhvilloni një cikël normal dhe më pas ktheni përsëri në aspirator. Lehtë!

Specifikimet teknike

Performanca & Konsumimi

Klasa e efiçiencës së energjisë

D

Kapaciteti minimal i ventilimit

165 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

395 m³/h

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

68 dBA

Klasa e efikasitetit të dinamikës së lëngjeve (motorike)

E

Klasa e efikasitetit të ndriçimit

C

Klasa e efikasitetit të filtrimit të yndyrës

D

Konsumi total i energjisë

96 W

Konsumi mesatar vjetor i energjisë (kWh/vit)

56.5 kWh

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz
Teknologjitë

Filtrat e karbonit

Opsionale

Filtrat për larjen e enëve

Numri i filtrave të yndyrës

2
Funksionet

Numri i niveleve të energjisë

3

Flape (Ducted Operation)

Yes

Air Diverter (Recirculated Operation)

Optional

Fitting Kit (screws)

Yes
Dizajni

Lloji i pllakës

Montuar në murë

Ngjyra

E bardhë

Kontrollet

Kontrolli mekanik i rrëshqitësit

Numri i llambave

2

Fuqia e llambës

3 W

Dizajni i filtrit

Filtri i kasetave metalike

Control Panel Design

Flat Panel

Control Panel Type

Metal
Përmasa & Pesha

Lartësia

19.7 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

45 cm

Pesha

6.7 kg

Lartësia e paketuar

65.2 cm

Gjerësia e paketuar

51 cm

Thellësia e paketuar

29.3 cm

Pesha e paketuar

8.7 kg

Lartësia

7.7559056

Thellësia

23.543306

Thellësia

17.716536

Pesha

14.770971

Lartësia e paketuar

25.66929

Gjerësia e paketuar

20.078741

Thellësia e paketuar

11.535433

Pesha e paketuar

19.180218
Karakteristikat kryesore

Lloji i pllakës

Montuar në murë

Gjerësia

60 cm

Lartësia

19.7 cm

Thellësia

45 cm

Klasa e efiçiencës së energjisë

D

Niveli minimal i zhurmës së ventilimit

49 dBA

Niveli maksimal i zhurmës së ventilimit

68 dBA

Kapaciteti minimal i ventilimit

165 m³/h

Kapaciteti maksimal i ventilimit

395 m³/h

Numri i niveleve të energjisë

3

Ngjyra

E bardhë

Product Series

b100

Thellësia

23.543306

Mbështetje