Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Enëlarëse me qëndrim të lirë

rezultati (33)

DVN06430W

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) DVN06430W
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Shportë takëmesh rrëshqitëse: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

DVN06430X

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) DVN06430X
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Shportë takëmesh rrëshqitëse: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

DFN26420WAD

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) DFN26420WAD
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DVN04321W

Enëlarëse me qëndrim të lirë (13 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (13 Takëme, Madhësia e plotë) DVN04321W
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

BDFN26430X

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) BDFN26430X
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Shportë takëmesh rrëshqitëse: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

DEN48520XAD SHD

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë) DEN48520XAD SHD
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • Raft i sipërm i rregullueshëm nga lartësia
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DFN26420XAD

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) DFN26420XAD
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • AutoDose: Detergjent optimal, pastrim efikas
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

BDFN26521XQ

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë) BDFN26521XQ
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

BDFN26521WQ

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë) BDFN26521WQ
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

BDFN36530XC

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë) BDFN36530XC
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

BDFN15430W

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) BDFN15430W
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Shportë takëmesh rrëshqitëse: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

BDFN36650XC

Enëlarëse me qëndrim të lirë (16 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (16 Takëme, Madhësia e plotë) BDFN36650XC
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë

DFN38530X

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë) DFN38530X
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Dispanzer i rrëshqitshëm detergjenti: Kapaku i dispanzerit që hiqet lehtë

DFN16411W

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) DFN16411W
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
 • Shportë takëmesh rrëshqitëse: Më shumë hapësirë ​​për tenxhere dhe tigan në raftin e poshtëm

DFN28423X

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë)

Enëlarëse me qëndrim të lirë (14 Takëme, Madhësia e plotë) DFN28423X
 • Motori inverter ProSmart™: Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët
 • Tabaka takëmesh me 5 pozicione për opsione fleksibël të ngarkimit
 • Fast+: Pastrim 3 herë më i shpejtë
rezultati (33)