Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDFS26020WQ: Enëlarëse me qëndrim të lirë (10 Takëme, Vija e hollë)

BDFS26020WQ
BDFS26020WQ
BDFS26020WQ
BDFS26020WQ
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDFS26020WQ: Enëlarëse me qëndrim të lirë (10 Takëme, Vija e hollë)

Klasa e efiçiencës së energjisë A++
Niveli i zhurmës 46 dBA
Madhësia Vija e hollë
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Cilësimet e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Motori Inverter ProSmart™

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që thani rrobat. Falë një dizajni motori pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. TGjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësi juaj pa prishur buxhetin tuaj mujor ose një copë të mendjes

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Dispenser rrëshqitës detergjenti

Kapaku i dispenzuesit që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit një marifet.

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani sendet më të mëdha me dorë janë zhdukur, dhe largim i mirë!

Specifikimet teknike

Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe
Përmasa & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

44.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

36.2 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

49.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

38.9 kg
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

0

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Statike
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

2

Lloji i shportës së takëmeve

Shportë takëmesh me përmasa të holla

Raft për kriklla

Numri i rafteve të krikllave

2
Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Qëndrim i lirë

Madhësia

Vija e hollë

Vendi i vendosjes

10

Energy Efficiency Class

E

Konsumi i ujit për cikël

8.7 L

Kompresori /Garancia e motorit

10 vjet

Niveli i zhurmës

46 dBA

Lloji i ekranit

LED

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

2

0

Larje intensive e rafteve të poshtme

AquaIntense®

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Ngjyra

E bardhë
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 2

AquaIntense

Funksioni 3

TimeDelay

Nën-funksioni 1

Key Lock
Dizajni

Ngjyra

E bardhë

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

B7 - BLDC

Dizajnimi i krahut të spërkatjes

Krahu i fortë spërkatës

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

10

Energy Efficiency Class

E

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.755 kWh

Konsumi i ujit për cikël

8.7 L

Konsumi vjetor i ujit

999 L / god

Niveli i zhurmës

46 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Konsumi i energjisë në modalitetin 'lënë ndezur' (Pl)

1.00

Konsumi i energjisë në modalitetin ‘Fikur’ (Po)

0.50

Deklarimi i kohëzgjatjes së programit (Tt)

239

Kohëzgjatja e modalitetit Ndezur (Tl)

5

Noise Class

C
Programet

Numri i programeve

6

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Programi Eko 50 °C

Programi 4

Programi Delikate 40 °C

Programi 6

Programi Mini

Mbështetje