Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

DEN48520XAD: Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë)

DEN48520XAD
DEN48520XAD
DEN48520XAD
DEN48520XAD
shadow

Drag image left & right to rotate.

DEN48520XAD: Enëlarëse me qëndrim të lirë (15 Takëme, Madhësia e plotë)

Klasa e efiçiencës së energjisë A++
Niveli i zhurmës 43 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Cilësimet e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Motori Inverter ProSmart™

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që thani rrobat. Falë një dizajni motori pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. TGjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësi juaj pa prishur buxhetin tuaj mujor ose një copë të mendjes

AutoDose

Detergjent optimal, pastrim efikas

Harrojeni shqetësimin për përdorimin e mjaftueshëm të detergjentit, apo edhe shtimin e tij para çdo larjeje. Thjesht mbushni enëlarësen tuaj me detergjent të lëngshëm dhe lëreni AutoDose të shpërndajë automatikisht mjaftueshëm për një muaj. Rezultati? Enët e pastra me shkëlqim çdo herë, pa kërkuar vazhdimisht shishen e detergjentit.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

SteamGloss®

Gota pa shenja uji

Tavolina është shtruar por gotat tuaja duken sikur kanë shenja uji. Cikli i zgjatur i nxehtësisë prej 10 minutash i SteamGloss® siguron që gotat të shkëlqejnë sikur të jenë krejt të reja. Me 23% enë qelqi më të shëndritshme dhe 30% * porcelani më të shëndritshme, tryeza juaj e darkës së radhës do të verbojë çdokënd përreth.* Testuar nga laboratorët e palëve të treta

TrayWash™

Pastrim intensiv për 3 tabaka furre me një lëvizje

Mos lejoni që puna e tmerrshme e larjes së tavave të furrës t'ju mbajë larg gatimit dhe pjekjes. Me vend për 3 tabaka dhe program të fortë të pastër të sirtarit me presion të lartë, TrayWash ™ kujdeset për punën e palodhur për ju. Tani mund ta keni tortën tuaj dhe ta hani gjithashtu.

Mbajtësja e pjatave Easy-fold

Hapësirë ​​shtesë për tenxhere dhe tigan

Sa herë që gatuani, përdorni tenxhere dhe tigan me madhësi të ndryshme dhe keni nevojë për një enëlarëse që e kupton këtë. Mbajtësja e pjatave Easy Fold ju lejon të hiqni lehtësisht hapësirën për pjata për të vendosur në atë tenxhere masive dhe tigan. Ditët kur duhet të lani sendet më të mëdha me dorë janë zhdukur, dhe largim i mirë!

Specifikimet teknike

Siguria

Siguria e hyrjes së ujit

WaterSafe
Përmasa & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

49.9 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

52.9 kg
Teknologjitë

AutoDozë

Larje intensive e rafteve të poshtme

0

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Funksioni i tabletës

Auto Tabletë

Sistemi i kujdesit për qelqin

GlassShield

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje me ventilator aktiv
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka takëmi

Tabaka takëmi me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

Lloji i shportës së takëmeve

Shportë takëmesh me përmasa të holla

Raft për kriklla

Numri i rafteve të krikllave

2

Aksesorët

Pots&Pans&Tray Holder Accessory
Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Qëndrim i lirë

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

15

Energy Efficiency Class

E

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Kompresori /Garancia e motorit

10 vjet

Niveli i zhurmës

43 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka takëmi

Tabaka takëmi me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

0

Larje intensive e rafteve të poshtme

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë
Funksionet

Funksioni 1

Larja e tabakasë

Funksioni 3

SteamGloss

Funksioni 4

Gjysmë e mbushur

Nën-funksioni 1

Tabletë

Nën-funksioni 2

AutoDozë
Dizajni

Ngjyra

Gjurmë gishtash- Çelik inoks i lirë

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

E9L-BLDC

Dizajnimi i krahut të spërkatjes

Këndi Intense
Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

15

Energy Efficiency Class

E

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.965 kWh

Konsumi vjetor i energjisë

270 kWh/year

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Konsumi vjetor i ujit

2660 L/ vit

Niveli i zhurmës

43 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Konsumi i energjisë në modalitetin 'lënë ndezur' (Pl)

0.52

Konsumi i energjisë në modalitetin ‘Fikur’ (Po)

0.50

Deklarimi i kohëzgjatjes së programit (Tt)

245

Kohëzgjatja e modalitetit Ndezur (Tl)

5

Noise Class

B
Programet

Numri i programeve

8

Programi 1

Programi Auto

Programi 3

Programi Intensiv 70 °C

Programi 4

Programi Eko 50 °C

Programi 5

Programi Kujdes qelqi 40 °C

Programi 7

Programi Mini

Programi 8

Programi Paralarje

Mbështetje