Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim

BDFN36650XC: Enëlarëse me qëndrim të lirë (16 Takëme, Madhësia e plotë)

BDFN36650XC
BDFN36650XC
BDFN36650XC
BDFN36650XC
shadow

Drag image left & right to rotate.

BDFN36650XC: Enëlarëse me qëndrim të lirë (16 Takëme, Madhësia e plotë)

Niveli i zhurmës 43 dBA
L Th Gj
Dimension (cm)
0 Lartësia
0 Thellësia
0 Thellësia
Place Settings
Cilësimet e vendit
0
Water Consumption
Konsumi i ujit
0

Karakteristikat

Motori Inverter ProSmart™

Efikasitet i lartë, qëndrueshmëri e lartë, zhurmë e ulët

Mos u shqetësoni për faturën tuaj të energjisë ose mos i jepni vetes kokëdhembje sa herë që thani rrobat. Falë një dizajni motori pa furça, ProSmart ™ ofron efikasitet të energjisë, nivele më të ulëta të zërit dhe qëndrueshmëri më të lartë - të gjitha në një makinë të vetme. TGjithçka që ju të merrni maksimumin nga tharësi juaj pa prishur buxhetin tuaj mujor ose një copë të mendjes

SelFit®

Pozicion i qëndrueshëm i derës në çdo kënd

Jeni gati të shkarkoni enëlarësen por dera e hapur merr aq shumë hapësirë sa nuk ju mbetet shumë për të lëvizur. Me SelFit®, ju mund të ekuilibroni derën në çdo kënd, kështu që ju mund të ngarkoni dhe shkarkoni enët pa u futur dera në rrugën e askujt. Plus, mekanizmi i fortë mund të mbajë dyer mobiljesh deri në 9 kg.

Fast+

Pastrim 3 herë më i shpejtë

Ndonjëherë nuk keni kohë të prisni që të përfundojë një cikël i plotë i larjes. Funksioni Fast + përshpejton ciklin e larjes deri në 3 herë * me një performancë optimale, që do të thotë që ju mund të lani dhe të shërbeni në fare pak kohë.* Testuar nga laboratorë të brendshëm.

Dispenser rrëshqitës detergjenti

Kapaku i dispenzuesit që hapet lehtë

Mos lëndoni gishtat duke u përpjekur të hapni dispenserin e detergjentit. Dispenseri rrëshqitës i detergjentit është aq i lehtë për t’u hapur dhe mbyllur sa që e bën shtimin e detergjentit një marifet.

Karakteristikat tjera

Specifikimet teknike

Siguria

Mbrojtje nga fëmijët

Përmasa & Pesha

Lartësia

85 cm

Thellësia

59.8 cm

Thellësia

60 cm

Pesha

52.3 kg

Lartësia e paketuar

88.9 cm

Gjerësia e paketuar

64.4 cm

Thellësia e paketuar

66.1 cm

Pesha e paketuar

54.9 kg
Teknologjitë

Larje intensive e rafteve të poshtme

DeepWash

0

SilentTech

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Senzori i ndotjes

Sistemi i tharjes

Tharje me ventilator aktiv
Aksesorët standard & dizajni i shportës

Tabaka takëmi

Tabaka takëmi me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

Raft për kriklla

Adjustable & SoftTouch

Numri i rafteve të krikllave

4

Aksesorët

Pots&Pans&Tray Holder Accessory
Lidhshmëria

Lloji i lidhjes HomeWhiz®

Pa tel

Programi i shkarkimit 1

AquaFlex

Programi i shkarkimit 2

Programi Larje e qetë

Programi i shkarkimit 3

Programi Kujdes qelqi 40 °C

Programi i shkarkimit 4

Clean&Shine

Programi i shkarkimit 5

Prewash
Karakteristikat kryesore

Lloji i konstruksionit

Qëndrim i lirë

Madhësia

Madhësia e plotë

Vendi i vendosjes

16

Energy Efficiency Class

B

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Kompresori /Garancia e motorit

10 vjet

Niveli i zhurmës

43 dBA

Lloji i ekranit

LED

Tabaka takëmi

Tabaka takëmi me madhësi të plotë

Lloji i rregullimit të shportës së epërme

New 3 Position Loaded Adjustable_L

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e poshtmet)

4

Numri i mbështetësve të pllakave të lehta të palosjes (shporta e sipërme)

3

0

Larje intensive e rafteve të poshtme

DeepWash

Larje e vonuar

Po me rregullim manual deri në 24 h

Gjysmë-mbushur Fleksibile

Ngjyra

Pearl Inox
Funksionet

Funksioni 1

Hygiene Intense

Funksioni 3

DeepWash

Funksioni 4

TimeDelay

Funksioni 5

Fast+ Function

Nën-funksioni 1

Key Lock

Nën-funksioni 2

SelfDry

Nën-funksioni 3

Half Load
Dizajni

Ngjyra

Pearl Inox

Materiali i vaskës

Vaska nga çeliku i pandryshkur

Lloji i ekranit

LED

Sistemi kontrollit qasje direkte

B8L-BLDC

Dizajnimi i krahut të spërkatjes

Këndi Intense

Hapja automatike e derës

0

Bombola për rrëshqitjen e detergjentit

Performanca & Konsumimi

Vendi i vendosjes

16

Energy Efficiency Class

B

Energy Consumption (kWh/cycle)

0.664 kWh

Konsumi i ujit për cikël

9.5 L

Konsumi vjetor i ujit

999 L / god

Niveli i zhurmës

43 dBA

Numri i niveleve të spërkatjes

3

Tensioni

220 - 240 V

Frekuenca

50 Hz

Konsumi i energjisë në modalitetin 'lënë ndezur' (Pl)

1.00

Konsumi i energjisë në modalitetin ‘Fikur’ (Po)

0.50

Deklarimi i kohëzgjatjes së programit (Tt)

240

Kohëzgjatja e modalitetit Ndezur (Tl)

5

Noise Class

B
Programet

Numri i programeve

11

Programi 1

Programi Auto

Programi 2

Programi Intensiv 70 °C

Programi 3

Programi Eko 50 °C

Programi 5

Programi Mini

Programi 6

Programi Shkarkim

Mbështetje