Ju falemnderit për komentin tuaj
Sapo keni shtuar këtë produkt në listën e dëshirave tuaja.
Sapo keni hequr këtë produkt nga lista e dëshirave tuaja.
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
Nuk mund të shtoni më shumë në listën e dëshirave
A jeni të sigurt se dëshironi të fshini krahasimin tuaj?
Vazhdoni
Mund të krahasoni vetëm produktet nga kategoria e njëjtë.
Sapo keni shtuar një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Sapo keni hequr një artikull për krahasim! Vazhdoni më tej!
Lista juaj e krahasimit është plot!
Keni shtuar vetëm 1 produkt. Ju lutemi shtoni më shumë produkte për krahasim
hero-pattern
hero-pattern

Frigoriferë

rezultati (14)

RSNE445E33WN

Frigorifer (Larderi, 375 L)

Frigorifer (Larderi, 375 L) RSNE445E33WN
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RSNE445E33XN

Frigorifer (Larderi, 375 L)

Frigorifer (Larderi, 375 L) RSNE445E33XN
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RSSE265K30WN

Frigorifer (Larderi, 252 L)

Frigorifer (Larderi, 252 L) RSSE265K30WN
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

RSSE265K30SN

Frigorifer (Larderi, 252 L)

Frigorifer (Larderi, 252 L) RSSE265K30SN
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

RSSE415M33DSN

Frigorifer (Larderi, 359 L)

Frigorifer (Larderi, 359 L) RSSE415M33DSN
 • CoolRoom®: Mishi, peshku dhe produktet e qumështit më të freskëta për më gjatë
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RSSA290M33XBN

Frigorifer (Larderi, 286 L)

Frigorifer (Larderi, 286 L) RSSA290M33XBN
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

RSSA290M31WN

Frigorifer (Larderi, 286 L)

Frigorifer (Larderi, 286 L) RSSA290M31WN
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

TSE1423N

Frigorifer (Larderi, 130 L)

Frigorifer (Larderi, 130 L) TSE1423N
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

TSE1234FSN

Frigorifer (Tryezë e epërme, 101 L)

Frigorifer (Tryezë e epërme, 101 L) TSE1234FSN
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

TSE1284N

Frigorifer (Tryezë e epërme, 101 L)

Frigorifer (Tryezë e epërme, 101 L) TSE1284N
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

TS190330N

Frigorifer (Tryezë e epërme, 86 L)

Frigorifer (Tryezë e epërme, 86 L) TS190330N
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

LS9051WN

Frigorifer (Larderi, 0 L)

Frigorifer (Larderi, 0 L) LS9051WN
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë

RS9050PN

Frigorifer (Tryezë e epërme, 0 L)

Frigorifer (Tryezë e epërme, 0 L) RS9050PN
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Ngrirje minimale
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj

RS9050WN

Frigorifer (Tryezë e epërme, 0 L)

Frigorifer (Tryezë e epërme, 0 L) RS9050WN
 • Led Illumination®: Pamje e qartë e brendësisë
 • Reversible Door: Drejtimi i rregullueshëm i derës që përshtatet me paraqitjen e kuzhinës tuaj
 • Safety Glass: Raftet e qelqit me qëndrueshmëri të lartë
rezultati (14)